fbpx

Jensløvsvej 15, 1.tv., 2920 Charlottenlund

SOLGT

OM BOLIGEN

Godt udnyttet lejlighed på 65 kvm. (BBR) med to altaner, med stille beliggenhed i hjertet af Charlottenlund. Ejendommen er opført i 1934 og fremstår som et fint eksempel på sin tids funktionalistiske arkitektur.

Indretning: Lejligheden er indrettet med entré med plads til garderobe og indbygget skab, stor stue med god plads til både spise- og dagligstue, som har et stort vinduesparti og udgang til lejlighedens ene syd-/vestvendte altan. Fra dette hjørne strømmer lyset ind og skaber liv og luft i stuen. Endvidere findes soveværelse, køkken med udgang til lejlighedens anden altan og badeværelse med vaske/tørremaskine. En absolut veldisponeret lejlighed. Til lejligheden hører ydermere godt kælderrum.

I nærområdet findes et væld af naturskønne områder. Forstbotanisk Have, Charlottenlund Skov, Øresund og Charlottenlund Søbad er bare en håndfuld af stemningsfulde steder, hvor der kan nydes en stille pause i en hektisk hverdag. Samtidig er man tæt på alverdens indkøb, caféliv og togstation hvorfra København kan nås med en kort tur.

Denne lejlighed henvender sig til ham, hende eller parret som ønsker at bo i nærhed til byliv, skov og vand, såvel som den er ideel til forældrekøb.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 65 m2
VÆRELSER 2
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1934