fbpx

Jens Kofods Gade 4, 1.tv., 1268 København K

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende højloftede herskabelighed med suveræn beliggenhed - lige om hjørnet fra det imponerende forsvarsværn Kastellet, ikke langt fra Østre Anlæg, den smukke Botaniske Have og Kongens Have. Ejendommen fremstår klassisk og smuk, opgangen er majestætisk, og den 232 m2 store lejlighed er gennemgribende istandsat med sans for husets oprindelige arkitektur. Overalt er der fine samspil mellem det klassiske og moderne - og i alle rum er der lagt tanker og retning, så stedet i dag fremstår som en fuldendt bolig med plads til det pladskrævende par eller store familie, der ønsker et hjem fra øverste hylde.

Indretning: Entré med adgang til gæstebadeværelse med brus, stort alrum med fransk altan mod sydvest, snedkerbygget køkken, vitrinevæg og adgang til viktualierum. To stuer en suite mod gaden - alternativt stor opholdsstue og soveværelse med skabsvæg (sådan er lejligheden indrettet i dag). Til den anden side er der tre soveværelser, bryggers/vaskerum (alternativt yderligere et værelse), wc og smagfuldt indrettet badeværelse med kar og brus.

En fuldendt og harmonisk herskabslejlighed med mere end tre meter til loftet - trukket tilbage på stille vej midt i et af de skønneste kvarterer af København.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 232 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1925 /