fbpx

Hvidørevej 30A, 2930 Klampenborg

SOLGT

OM BOLIGEN

ÅBENT HUS søndag d. 14. november kl. 13:00-13:45. Tilmelding til adam@adamschnack.dk eller på tlf. 26234223


Smukt tegnet modernistisk villa på 217 m2 (BBR) i 2. række til Hvidørevej. Ejendommen er opført i 1948 og repræsenterer stilsikkert nogle af denne periodes fineste arkitektoniske kendetegn. Åbne rumligheder, smukke gennemlysninger og en ideel fordeling af funktionelle rum i boligens to plan. Huset er beliggende tilbagetrukket fra vejen på en lettere skrånende grund, der danner rammen for adskillige haverum, terrasseområder som følger solen og ikke mindst en smuk gammel beplantning, der sikre en naturskøn privathed.

Der er så mange fine detaljer hér og stedet fremstår, som en stolt reference til én af de vigtigste epoker i den nordiske minimale funktionalisme. En kulturarv, der siden har lagt grundstenene for store dele af nutidens arkitektur, men kun ganske få steder står de visionære tanker frem lige så præcist og stilsikkert, som lige netop hér!

Indretning: Entré til forstue/opholdsstue, hvorfra der er adgang til stort køkkenalrum med to udgangspartier til vestvendt terrasseområde. Yderligere et værelse, der i dag er indrettet som stort bryggers, indbyggede skabe og badeværelse med brus. 1. salen er indrettet med stort stuerum, hvor der er loft til kip, pejs og udgang til sydvendt altan. Dertil tre skønne soveværelser, som alle har en vidunderlig udsigt til den kuperede grund og havens fine beplantning.

For nogen vil ejendommen kræve en opdatering til moderne standarder, men for alle vil stedet være en gave der viser respekt for en af vor tids fineste arkitekturhistoriske epoker. Ideelt for det pladskrævende par eller store familie, der ønsker at bo i nærhed til Øresund, Dyrehaven og et væld af attraktive indkøbsmuligheder.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 217 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE HOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1948