fbpx

Høveltevej 81, 3460 Birkerød

SOLGT

OM BOLIGEN

Lavenergihus med billige ejerudgifter, indrammet af naturskønne omgivelser, ro og arkitektonisk finesse.
Hér opleves en så vellykket sammensmeltning af inde- og udeliv og mellem boligen og naturen, at man forstår hvad missionen med huset gik ud på, da snedkeren satte sig ved tegnebrættet: At skabe rammerne hvor naturen og udemiljøet bliver en stor del af dagen, en stor del af livet og en stor del af én selv. Her er det lykkedes med gennemtænkte arkitektoniske løsninger og lysindfald, hvor alt giver mening, ned til mindste detalje.
Indretning: Fra hovedhuset er der entré med garderobeplads til husets store alrum, som fordeler smagfuldt snedkerkøkken, spisestue og opholdsstue, med direkte udgang til den solbeskinnet terrasse og haven. Via fordelingsgang tilgås soveværelse med udgang til endnu et terrassemiljø, stilrent badeværelse og soveværelse - også med udgang til terrassen og haven. Sideliggende del af boligen er indrettet i selvstændig bygning, der indeholder tekøkken/bryggers, badeværelse og stort soveværelse/alrum. Herudover godt indrettet udhus og carport.
Fra grunden er der adgang til en naturskøn sti som snor sig mod de omkringliggende søer, direkte til Sønderskov og videre til Ravnsholt Skov, der byder på masser af aktiviteter for både store og små. Herudover kan Stengården, kåret som Danmarks bedste økologiske gårdbutik nås på meget kort tid, hvilket gode indkøbsmuligheder og velrenommeret børneinstitutioner også kan.
Dette er et hus på en enestående beliggenhed - i forening af natur og kultur - i gåafstand til søer, skov og lange kig over marker og himmel - i nærhed til Birkerød og Farums charmerende bymidte. På alle måder et særligt sted, en livsglad bolig med hjertet skabt af en mesters pind.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 143 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE A2010
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1927 / 2014