fbpx

Holmevej 16, 2830 Virum

14.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Denne velkomponerede familievilla lægger sig på øverste hylde af vellykkede arkitektoniske sammenstød. Det er måske mere retvisende at tale om en arkitektonisk sammenfletning, hvor husets oprindelige fine villa fra 1939 og den senere tilføjede tilbygning fra 2002 ikke blot skaber nogle enorme rumligheder ud til den smukt anlagte have med Kollelev Mose som bagvedliggende kulisse - men yderligere understreger den arkitektoniske kraftpræstation det er at opnå fuldstændig harmoni. Det er lykkedes at gøre det, som så mange forsøger uden held, nemlig at forene forskellige formsprog på tværs af tider, som om det var det mest naturlige at gøre. 
 
Huset fordeler 330 etagemeter (BBR: 214 m2) og alt fremstår særdeles velholdt og godt passet på. De forskellige niveauer giver en dejlig rumfornemmelse og tilfører huset en elegant karakter af noget mystisk, noget spektakulært. Noget der driller og stimulerer sanserne på en forunderlig fin måde.
 
Køkkenet er gedigent og moderne, og den rummelige opholdsstue har en muret pejs. Gulvet i stueetagen er massive plankegulve, mens kælderetagen har et flot stengulv med store klinker. Og sådan er det hele vejen rundt i denne ekstraordinære bolig. Faktisk er huset gennemgående udtryk for god smag med et væld af ikke tilfældigt valgte kvalitetsløsninger. Alt virker i balance - som om, at det ikke kunne være anderledes.
 
Ejendommen ligger på en ugenert 2.160 m2 stor grund afgrænset af smukke træer, generationsgamle rododendron, frugttræer, stauder og smukke roser på begge sider ned mod søen. Og får man lyst lidt større naturscenerier end den lille pittoreske mose, er både Furesø, Geelskov og Mølleådalen lige i nærheden. Det haveentusiastiske øje vil med det samme bemærke de smukt anlagte haverum, der udstrækker afstanden mellem boligen, og dens omkringliggende terrasseområder, og søbredden, der er smukt markeret med sine slanke siv, bregner og åkander. Et skønt orangeri og en niche med et shelter bryder taktfast det lange ugenerede kig ned gennem grunden.
 
Virum ligger i nærhed til København, og er en del af Lyngby-Taarbæk Kommune, der er et attraktivt sted for børnefamilier - ja, sådan set alle der, ønsker at bo med nogle af de mest attraktive naturskønne omgivelser lige om hjørnet. 

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 14.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 14.544 DKK
BOLIGAREAL 214 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1939 / 2002
HENT SALGSMATERIALE