fbpx

Grandalen 6, 3210 Vejby

3.500.000 DKK

OM BOLIGEN

Sjældent charmerende sommerhus, beliggende i charmerende Rågeleje, kun 300 meter via stisystem til Kattegat.

Huset er opført i 1938 og blev for et par år siden gennemrenoveret, samt tilføjet en ny del til det oprindelige hus, der nænsomt tilfører boligen yderligere ét soveværelse.

De kystnære sommerhuse ved Rågeleje Strand er beriget ved at ligge midt i gammel, smuk beplantning, fuglekvidder, den stille lyd fra vandkanten og midt mellem himmel, hav og det smukkeste lys. Grunden på 1.113 m2 er anlagt som lettere kultiveret naturgrund med veldisponerede terrasseområder, der tillader, at man frit kan vælge mellem sol og skygge hen over dagen.

Det oprindelige hovedhus er for nylig moderniseret. Stor stue og køkkenalrum i ét med loft til kip, de smukkeste bjælker og pejs samt med forskellige udgange til solbeskinnede terrasseområder. Herudover 2 hyggelige soveværelser med egen udgang til haven. Nuværende garage er indrettet som disponibelt rum. Desuden haveskur med praktisk plads.
Dette er et ægte sommerhus og stemningen og detaljerne er magiske. Solen finder sin vej hele dagen, og alt hvad man kigger på i alle retninger fra grunden, er skønt, ligesom stedet selv.

KONTAKTPERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 3.500.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.833 DKK
BOLIGAREAL 64 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1938 /
HENT SALGSMATERIALE