fbpx

Gammel Kongevej 148, 4.th., 1850 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Indbydende herskabslejlighed på 224m2 i hjørneejendom på solsiden af Gammel Kongevej. Mere Frederiksberg bliver det vel ikke. Fra altanen kigger man Rådhustårnet i øjnene, mens den hyggelige stemning fra handelsgaden anes som et stille liv på afstand. Ejendommen er opført i 1905 og udtrykker ikonisk den smukke arkitektur, som er med til at gøre Frederiksberg til noget ganske særligt. Lejligheden er herskabelig i sit formsprog, uden at miste sig selv. De højloftede stuer ligger en suite med fantastisk lys ind fra flere sider, mens lejlighedens mere private del byder på rummelige soveværelser, badeværelser og indbydende spisekøkken. Dette er en lejlighed til det pladskrævende par eller den store familie. Her er plads til gæster, liv og festivitas. Her er plads til livet!

Indretning: Entré hvorfra der er adgang til den centraltliggende spisestue med vestvendt karnap. En suite ligger to smukke sydvendte stuer, hvor den ene har hjørnealtan med udsigt ned ad Gammel Kongevej i begge retninger, med himmel og rådhustårnet som bagvedliggende kulisse. I lejlighedens anden del er der tre velpropotionerede soveværelser, det ene med vestvendt altan. Dertil to funktionelt indrettede badeværelser med brus og nyere smagfuldt indrettet køkkenalrum i stilrent og tidsløst design.

Der er mange grunde til at forelske sig i denne lejlighed. Den ligger suverænt, der er lys og luft omkring alle rum, den har en sjælden god størrelse - og så er den ganske enkelt bare helt enorm smuk!


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 224 m2
VÆRELSER 6
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1905