fbpx

Frederiksberg Allé 8, 3., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabelighed uden sidestykke med altan og bedste beliggenhed på Frederiksberg Grand Avenue – i en smuk ejendom fra 1888, midt mellem Sankt Thomas Plads og Værnedamsvej. 275 m2 (BBR) generøst istandsat bolig forbeholdt for de særlig heldige – for dem, der vil leve et liv som konge og dronning i funklende rammer. En lejlighed i særklasse, højt oppe i en ejendom i særklasse. Alt her er faktisk i særklasse. Alt fra det skønne gårdanlæg med privat parkering, græsplæne og forskellige haverum, til det majestætiske trappeløb, til lejlighedens interiør, hvor stuklofter, fyldningsdøre, paneler og snedkerbygget inventar og køkken fra Københavns Møbelsnedkeri skinner om kap, for at vinde din opmærksomhed. Et arkitektonisk vidunder og en hjørnesten i vores kulturarv, der sætter sine egne standarder for, hvornår noget vitterligt er rimeligt at fremhæve, som særklasse!

Indretning: Entré med gæstebadeværelse, hvorfra der er adgang til to store sydvendte stuer en suite med tredje opholdsstue, der i dag er indrettet som sydvendt værelse med adgang til yderligere et soveværelse orienteret mod nord (der er egen indgang fra opgangen til dette værelse). Stort køkkenalrum i midten af lejligheden, hvorfra der er adgang til forældreafdeling med walk-in/ekstra soveværelse, og forældresoveværelse med direkte adgang til smagfuldt indrettet badeværelse med brus. Fra mellemgangen er der yderligere adgang til bryggers og østvendt altan med udsigt til hyggeligt gårdanlæg og Værnedamsvej i baggrunden.

Dette er ekstravagant luksus, hvor fortidens fortællinger og imponerende detaljerigdom sættes i spil med et moderne formsprog – hvor drømme om en ypperlig bolig bliver udlevet og hvor kompositionen virker på fuldendt og vel balanceret, at intet bør være anderledes.

For de fleste fremstår lejligheden indflytningsklar og for alle vil det være tydeligt, at dette er indbegrebet af særklasse.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 275 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1888