fbpx

Frederiksberg Allé 29, 4.tv., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed på 125 m2 (BBR) med suveræn beliggenhed på midten af Frederiksberg Allé.

En ideel lejlighed for det pladskrævende par, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér, hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær. Tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Tæt på Værnedamsvejs hyggelige caféer og restauranter, tæt på Vesterbros mangfoldighed, Gammel Kongevejs butiksmiljø og alle de fine kvarterer herimellem.

Ejendommen står som en stolt reference til den klassicistiske arkitektur, opført i 1897, løbende vedligeholdt med respekt for husets særlige kvaliteter og beriget med et skønt nyere anlagt gårdmiljø, som byder på forskellige solbeskinnet haverum. Alt i alt er dette sted i sig selv en fin beskrivelse af hvordan Frederiksberg Allé naturligt er ikonisk for sine enestående smukke bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens træer, brolagte fortove og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed.

Indretning: Entré til fordelingsgang, hvorfra man kommer til to stuer, som oprindeligt har ligget en suite ud mod Frederiksberg Allé. Stor opholdsstue, sydvendt soveværelse, badeværelse med brus og vaskefaciliteter og hyggeligt indrettet køkken med spiseplads orienteret mod syd og med udsigt til det skønne gårdmiljø.

En absolut skøn lejlighed, på en absolut skøn adresse, i et altid absolut skønt kvarter!


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 125 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1897