fbpx

Frederiksberg Alle 20, 1.th., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed på 260 m2 (BBR) projekteret med privat parkering, forventeligt elevator, og bedste beliggenhed på solsiden af Frederiksberg Alle. Ejendommen er opført i 1882 og er i sig selv en fin beskrivelse af hvordan Frederiksberg Allé naturligt er ikonisk for sine enestående smukke bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens smukke træer, brolagte fortove og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed. Lejligheden her er ved at blive istandsat efter samme arkitekturhistoriske forbilleder og det er lykkedes sælger at skabe universet omkring et hjem som står i en ekstraordinær fin balance mellem det klassiske og moderne formsprog.

Indretning: Entré med gæstetoilet og fra den ene side adgang til tre solbeskinnede sydvendte stuer en suite – heraf to hjørnestuer – og fra den anden side adgang til en prægtigt køkkenalrum/spisestue i ét. Mindre mellemgang med adgang til henholdsvis masterbed-afdeling med badeværelse med brus og kar, walk-in (alternativt ekstra børneværelse) og soveværelse forventeligt med egen elevatorindgang og altan orienteret mod vest. Desuden bryggers og et østvendt soveværelse med adgang til eget badeværelse med brus. En suveræn lys lejlighed for det pladskrævende par eller mindre familie, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér, hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær. Tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Tæt på Værnedamsvejs hyggelige caféer og restauranter, tæt på Vesterbros mangfoldighed, Gammel Kongevejs butiksmiljø og alle de fine kvarterer herimellem.

Lejligheden er under en gennemgribende renovering og forventes at stå indflytningsklar medio 2020. I det tilfælde at man som køber har særlige behov i forhold til indretning eller interiør, er der mulighed for at lade dette indgå i udviklingsarbejdet.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 260 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE OFFICE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1882