fbpx

Frederiksberg Allé 19A, 4.th., 1820 Frederiksberg C

18.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Enestående herskabslejlighed med enestående udsigt hen over vel nok Frederiksbergs mest enestående plad,s med Københavns enestående skyline som bagvedliggende kulisse. Dette er en bolig ud over det sædvanlige. Det er sjældent at 250 m2 er fordelt så elegant, og det er sjældent at afstanden mellem by, horisont og bolig er så lille. En dragende bevægelse mellem inde- og uderum. Et liv på toppen af Frederiksberg C. Og et magisk møde mellem klassisk arkitektur og moderne boligkomfort.

Lejlighedens fem stuer en suite (!) er orienteret mod Sankt Thomas Plads. Det smukt indrettet køkkenalrum med viktualierum, og udgang til altan og orienteret mod eftermiddag- og aftensolen. Soveværelserne er orienteret mod gårdsiden. Højt til loftet - på alle måder. Fine detaljer - i alle henseender. Dette er en ekstraordinær bolig - i den absolut øverste kaliber.

Ejendommen er opført i 1905 og er i sig selv en soleklar beskrivelse af, hvordan Frederiksberg Allé naturligt er ikonisk for sine enestående bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens træer, brolagte fortove, og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed. Rammerne er sat for et skabe et mesterværk af en moderne lejlighed i ikoniske rammer. En suveræn lejlighed for det pladskrævende par eller familie, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær. Tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Tæt på Værnedamsvejs hyggelige caféer og restauranter, tæt på Vesterbros mangfoldighed, Gammel Kongevejs butiksmiljø og alle de fine kvarterer her imellem.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 18.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 8.116 DKK
BOLIGAREAL 250 m2
VÆRELSER 8
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1905 /
HENT SALGSMATERIALE