fbpx

Frederiksberg Allé 19A, 1.th., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed til istandsættelse på 250 m2 (BBR) med altan skønt beliggende på Sankt Thomas Plads. Et ærbart eftermæle fra datidens storhed og et minde om hvor smukt et hjem kan gøres.

Ejendommen er opført i 1905 og er i sig selv en fin beskrivelse af hvordan Frederiksberg Allé naturligt er ikonisk for sine enestående smukke bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens træer, brolagte fortove og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed.

Lejligheden trænger naturligt til gennemgribende istandsættelse, og der lægges op til at bevare det væld af fine detaljer i alt fra interiør, stuklofter, paneler og fyldningsdøre, som alle steder pryder lejligheden. Rammerne er sat for et skabe et mesterværk af en moderne lejlighed i de smukkeste historiske rammer, som man med rimelighed kan forvente at finde i dette land!

Nuværende rumfordeling: Entré med skabsvæg og fordelingsgang til tre soveværelser, hvor det ene har udgang til vestvendt altan, og det andet har egen indgang fra det smukke trappeløb. Køkken med viktualierum, badeværelse, yderligere et soveværelse og tre stuer en suite.

En suveræn lejlighed for det pladskrævende par eller familie, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér, hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær. Tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Tæt på Værnedamsvejs hyggelige caféer og restauranter, tæt på Vesterbros mangfoldighed, Gammel Kongevejs butiksmiljø og alle de fine kvarterer herimellem.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 250 m2
VÆRELSER 8
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1905