fbpx

Frederiksberg Allé 18, 1., 1820 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Herskabslejlighed på 147 m2 (BBR) projekteret med privat parkering, forventeligt elevator - og bedste beliggenhed på solsiden af Frederiksberg Alle. Ejendommen er opført i 1882 og er i sig selv en fin beskrivelse af hvordan Frederiksberg Alle naturligt er ikonisk for sine enestående smukke bygninger og sit arkitektoniske særpræg, hvor Alléens smukke træer, brolagte fortove og brede boulevardstemning udmærker stedet med en særlig aura af ædelhed. Lejligheden her er ved at blive istandsat efter samme arkitekturhistoriske forbilleder, og det er lykkedes sælger at skabe universet omkring et hjem som står i en ekstraordinær fin balance mellem det klassiske og moderne formsprog.

Indretning: Entré med indbyggede skabe og mellemgang til stort luksuriøst indrettet køkken, hvorfra der er udgang til vestvendt altan. Køkkenet ligger i åben forbindelse med østvendt spisestue, en suite med opholdsstue. Desuden to soveværelser – det ene med indbyggede skabe, det andet en suite med spisestuen. Desuden smagfuldt indrettet badeværelse med brus.

En suveræn lejlighed for det pladskrævende par eller familie med ét barn, der ønsker at bo på samme tid prominent, klassisk og moderne lige dér hvor det hele emmer af god energi, historie og menneskeligt nærvær. Tæt på Frederiksberg Have og Søndermarken. Tæt på Værnedamsvejs hyggelige caféer og restauranter, tæt på Vesterbros mangfoldighed, Gammel Kongevejs butiksmiljø og alle de fine kvarterer herimellem.

Lejligheden er under en gennemgribende renovering og forventes at stå indflytningsklar medio 2020. I det tilfælde at man som køber har særlige behov i forhold til indretning eller interiør er der mulighed for at lade dette indgå i udviklingsarbejdet.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 147 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE F
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1882