fbpx

Farum Hovedgade 47, 3520 Farum

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende byhus på 154 etagekvadratmeter midt i den idylliske Farum Landsby. Nabo til Farum Skulpturpark, hvorfra der er direkte adgang til naturskønne Farum Sø. En sjælden skøn oase lige om hjørnet fra Farums hyggelige bykerne med gode forretninger, caféer og spisesteder, og med kort køreafstand til København.


Huset er oprindeligt opført i 1929 og fremstår tydeligt som et af de fineste historiske huse i Farum - Et indblik ind i fortidens charmerende bygningsarkitektur. Huset er løbende istandsat og fremstår i dag som en fin forening af datidens byggeskik og moderne boligkomfort.


Den omkringliggende gårdhave er orienteret mod syd og har et meget europæisk romantisk udtryk, hvor smukke historiske roser og afgrænsede bede skaber en enorm dybde i haverummet.


Indretning: Fra hoveddøren træder man direkte ind i en smuk, klassisk entre, herfra er der adgang til det indtagende alrum og husets hyggelige køkken. På stueplan findes et fint badeværelse. På førstesalen er der to gode værelser. I underetagen er der to gode rum og et bryggers.


Ideel bolig til parret eller den mindre familie, der ønsker sit eget yndige hus med rødder tilbage i tiden og beliggenhed i nærheden af naturen. Et hus besat af god stemning!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 101 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE E
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1929 /