fbpx

Fælledvej 36, 3630 Jægerspris

5.000.000 DKK

OM BOLIGEN

Få kilometer syd ad kysten fra det naturskønne Jægerspris kæmper svaner, sommergræssende køer, smukke engarealer, fortidsminder fra vikingetiden, lystfiskerne og den altid berusende vandkant om opmærksomheden. En fin og kontinuerlig myriade af bevægende indtryk. Måske endda berusende. Måske endda mageløst - i alle tilfælde et dejligt sted. Og her midt i dette sceneri ligger dette velkomponerede fritidshus, der i sit stærke arkitektoniske formsprog ligger højt hævet på den 1.678 m² store naturgrund. Et sjældent elegant møde mellem moderne funktionalitet og den nærværende omkringliggende natur.

Ejendommen er opført i 2005 som snedkermesterens eget sommerhus og er siden kompromisløst forfinet i minimalistisk stil af nuværende ejer. Et udsøgt fritidssted, som fordeler sig over 109 etagemeter (BBR: 83 m²).

Huset er tegnet og indrettet, så lyset strømmer ind i alle rum. Det store køkken-alrum og stue, de to værelser, badeværelset såvel som de to hemse - alle har de et smukt lysindfald, og specielt det store alrum har et helt særligt himmellys fra alle verdenshjørner igennem husets højtplacerede gennemgående vinduesbånd. Med sine store vinduespartier orienteret mod haven og engområderne med vandet som overgang til horisontlinjen, inviterer huset til, at sanserne går på udflugt. Her er altid noget nyt at iagttage - og det, der altid er det samme her, er, at alting er i evig forandring. I forandring med årstiden - i forandring hen over dagen, og i forandring, alt afhængigt af ens humør. Og det er en af årsagerne til, at man lige her altid kan være sig selv.

Rundt om huset er der anlagt flere sammenhængende terrasseområder, der skaber et ekstraordinært udemiljø, delvist overdækket, med mulighed for både sol og skygge - og dette fint anlagte uderum er blevet beriget med et udendørs spa-område med både varmt vildmarkskar og koldtvandskar indrammet af store dekorative cortenstål-kasser med prydgræsser.Yderligere en sideliggende isoleret bygning på 16 m2 (BBR), der pt er indrettet som disponibelt rum, i forlængelse med carport med ladestander til elbil - altsammen bygget i samme minimalistiske stil som hovedhuset.

Al den fine natur og det gennemgående stisystem, der er i nærområdet, inviterer til de skønneste gåture, specielt langs fjorden, og lige rundt om hjørnet kan man have en mindre båd liggende ved det lokale bådelaugs bådebro. For enden af vejen er der petanquebaner og en lille fodboldbane på grundejerforeningens område. På alle måder er dette virkelig et skønt sted!

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 5.000.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 1.632 DKK
BOLIGAREAL 83 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2005 /
HENT SALGSMATERIALE