fbpx

Esplanaden 5, 3.tv., 1263 København K

SOLGT

OM BOLIGEN

Andelsbolig. Enestående flot og højloftet palælejlighed på 316 m2 i smuk klassisk ejendom fra 1909 med super beliggenhed midt i København. Tæt på Kastellet, tæt på hyggelige vandreture langs havnefronten og tæt på alt det skønne i København. Lejligheden er gennemgribende istandsat med en fin fornemmelse for fornem luksus og reprænsenterer i alle sine facetter en unikhed og særklasse, som næppe finder sin mage.

Indretning: Entré med gæstetoilet, hvorfra der er adgang til smukt stueforløb af fire højloftet stuer i forlængelse af hinanden. I midten af lejligheden er der indrettet luksuriøst køkken/alrum med god spiseplads. I lejlighedens anden del er der indrettet to lækre soveværelser, hvor det ene er en del af en forældre suite med luksuriøst indrettet badeværelse og stort walk-in closet (muligt ekstra soveværelse). Desuden skøn vestvendt altan. Der medfølger brugsret til kælderrum.

Dette er en sjældent flot udbudt herskabslejlighed, der ubetinget henvender sig til en kræsen og kvalitetsbevidst køber.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 316 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE SHARED_APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1909