fbpx

Enghavevej 12, 3.th., 1674 København V

SOLGT

OM BOLIGEN

Enestående lejlighed på 108 m2 (BBR) med solbeskinnet altan i historiske omgivelser.

Midt i det gamle brokvarter, oven på den gamle slagtergård, findes denne helt særlige lejlighed. Sælgeren har i renoveringen af lejligheden benyttet traditionelle metoder til at skabe en unik bolig, der bærer præg af atmosfæren fra en svunden tid, samtidig med at den tilbyder moderne komfort.

I gåafstand til Enghave Plads, Istedgade, Værnedamsvej, Enghave Parken, Frederiksberg Have og et væld af andre naturskønne områder. Lokalområdets store udvalg af charmerende caféer, restauranter, specialforretninger og de mange byrum gør dette kvarter til noget helt særligt. Enghave-kvarteret er ikonisk for Københavns transformation til moderne storby, og det er netop dette kvarter, der fortæller historierne om alle årsagerne til at elske Vesterbro.

Indretning: Entré til åben fordelingsgang, hvorfra der er direkte adgang til lejlighedens lyse alrum med køkken og spiseafdeling i den ene side, samt en opholdsstue orienteret mod det store altanområde. Herudover er der 3 fine værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til altanen, samt et badeværelse. Elevatoren fra lejligheden kører direkte ned i parkeringskælderen, hvor der er mulighed for at tilkøbe en parkeringsplads.

Til den kompromisløse, der ønsker en bekvem hverdag, men som samtidig elsker Vesterbro og de små detaljer, der gør, at et hjem føles som et hjem.

En absolut skøn lejlighed på en helt fantastisk adresse i et altid absolut skønt kvarter!

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 108 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE A2015
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 2023 /