fbpx

Dronningens Tværgade 5, ST., 1302 København K

SOLGT

OM BOLIGEN

Højloftet herskabslejlighed på 256 m2 (BBR) med suveræn beliggenhed i hjertet af København.

Overalt mærkes historiens vingesus og et væld af fortællinger, som har været med til at skabe stedets særlige stemning. Det gælder alt fra det svungne trappeløb, der tilfører ejendommen en nærmest majestatisk karakter, til de store palævinduer, den imponerende lofthøjde (ca. 3,5 meter) til de smukke gennemlysninger og elegante sammenhænge i boligens rumligheder. Det er som om at alt her står i balance og rammen er sat for et spektakulært hjem, der forener den klassiske arkitektur med en moderne boligkomfort. Et hjem der synes ideelt til det pladskrævende par eller mindre familie, som søger mere end et traditionelt hjem.

Lige hér kan drømme, som kræver højt til loftet i mere end én forstand, få liv og lige hér er der plads til, at familien kan bo sammen og stadig bevare sit privatliv. Lige om hjørnet for alt hvad byen tilbyder, midt i noget af det ældste af København og tæt på Metro, Kongens Have, Amalienborg og Havnefronten.

Indretning: Entré til forstue/to-delt entré-område, hvorfra der er adgang til lejlighedens enorme opholdsstue og spisestue. Begge stuer er beriget med smukke kakkelovne og fra begge stuer er der adgang til herreværelse/yderligere opholdsstue. Fra spisestuen er der adgang til elegant udført østvendt køkken, hvorfra der er udsigt til det skønneste historiske brostensbelagte gårdmiljø. Ad skabsgang er der adgang til forældreafdeling med soveværelse og badeværelse med kar og brus og i lejlighedens anden afdeling er der indrettet børneværelse med eget badeværelse med brus og funktionelt bryggers med vaskefaciliteter og ekstra køleskab.

Ejendommen i Dronningens Tværgade 5 er opført i årene 1793-1794 af bygherre Hans Ondrup og A. Gjedde. Forhuset er henset til dets fine kvalitet fredet. Derfor betales der ikke ejendomsskat.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 256 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1794