fbpx

Danas Plads 23, 3.tv., 1915 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Suveræn lejlighed på 141 m2 (BBR) med elevator, to altaner, fantastisk gårdmiljø og en af de bedste beliggenheder på Frederiksberg. Samtlige rum er beriget med en dragende udsigt, smukke lysindfald og der er fine detaljer overalt i lejlighedens stuklofter, paneler, fyldningsdøre og plankegulve der i hovedreglen står som da ejendommen blev opført i 1914, mens køkken, badeværelse og øvrige installationer fremstår helt opdateret i moderne luksuriøs standard. 

Kvarteret er et af de mest attraktive områder på Frederiksberg og forener på en levende og interessant måde ældre arkitektoniske perler med tidligere erhvervsbyggeri, som er omdannet til bolig med nyere byggerier. Et mix og en forskellighed, der gør denne del af Frederiksberg til noget helt særligt - og så kun få hunderede meter fra Søerne, Metro, Værnedamsvej, Gammel Kongevej og København K.

De fleste ejendomme på Danas Plads er tegnet af de anerkendte arkitekter Ulrik Plesner og Aage Langeland-Mathisen, inspireret af engelsk byggeskik med tanker i retning af nationalromantikken. Enkelhed forenes i fin balance med dekorative elementer – ganske som lejlighedens indvendige udsmykninger, der mange steder består i sin originale stand.

Indretning: Entré med indbygningsskab og god plads. Stort stuerum med mulighed for at etablere et lille ekstra soveværelse. En suite spisestue eller yderligere en opholdsstue, hvorfra der er den skønneste udsigt til Danas Plads. To soveværelse, yderst smagfuldt indrettet køkken fra 2021 og badeværelse med brus og vaskefaciliteter.

Denne lejlighed er ganske enkelt noget særligt! Dens beliggenhed, den placering i forhold til Danas Plads, lys og udsigt mod himmel og horisonter, dens fine forståelse for sin oprindelse og dens elegante inddragelse af en moderne boligkomfort bringer denne bolig op på den absolut øverste hylde. Velkommen hjem til det pladskrævende par eller mindre familie, som søger noget ud over det sædvanlige.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 141 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1914 / 1957