fbpx

Classensgade 35, 2.th., 2100 København Ø

SOLGT

OM BOLIGEN

Velproportioneret hjørnelejlighed på 94 m2 (BBR) med sydvestvendt altan i hjertet af et af Østerbros skønneste kvarterer.

Midt mellem hyggelige butikker, caféer og lange kig ned af de omkringliggende veje står denne fine klassicistiske hjørneejendom fra 1895 og vidner om en stolt arkitekturhistorisk epoke i København. Smukke detaljer i alt fra paneler, stuklofter og fyldningsdøre – og attraktivt beliggende i den stille ende af Classensgade. I gåafstand ligger i hver sin retning, Københavns Havn, Kastellet, Øster Anlæg, Søerne og Fælledparken – alle nogle af Københavns mest naturskønne områder, og alle steder, som understreget, hvor skøn en by København er.

Indretning: Entré med adgang til lejligheden tre smukke stuer/værelser en suite, hvor der fra den midterste stue er udgang til helt ny, sydvestvendt altan og fra hjørneværelset udsigt over ambassadernes tage og frit himmelkig. Ad mindre fordelingsgang er der separat toilet, bad med brus og funktionelt indrettet køkken, med udsyn til et meget charmerende gårdanlæg. Det synes naturligt at indrette lejligheden med to soveværelser og opholdsstue i midten, hvilket gør den ideel som delelejlighed, eller skøn til den mindre familie, som ønsker at bo centralt i forhold til Østerbros attraktive tilbud.

Der må påregnes nogen istandsættelse af lejligheden for at udnytte dens fulde potentiale.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 94 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE APARTMENT
BYGGEÅR/OMBYGGET 1895