fbpx

Carl Plougs Vej 3, 1.tv., 1913 Frederiksberg C

SOLGT

OM BOLIGEN

Suveræn lejlighed på 125 m2 (BBR) med altan, fantastisk gårdmiljø og en af de bedste beliggenheder på Frederiksberg. Samtlige rum er beriget med en skøn udsigt, smukke lysindfald og der er fine detaljer overalt i lejlighedens stuklofter, paneler, fyldningsdøre og plankegulve der i hovedreglen står som da ejendommen blev opført i 1914. Nyere smagfuldt indrettet køkken og fin opdeling af én af lejlighedens oprindelige stuer til to værelser.

Kvarteret er et af de mest attraktive områder på Frederiksberg og forener på en levende og interessant måde ældre arkitektoniske perler med tidligere erhvervsbyggeri, som er omdannet til bolig med nyere byggerier. Et mix og en forskellighed, der gør denne del af Frederiksberg til noget helt særligt - og så kun få hundrede meter fra Søerne, Metro, Værnedamsvej, Gammel Kongevej og København K.

Ejendommen lægger sig som nabo til Skolen ved Søerne og den arkitektonisk skønne Danas Plads, hvor de fleste bygninger er tegnet af de anerkendte arkitekter Ulrik Plesner og Aage Langeland-Mathisen, inspireret af engelsk byggeskik med tanker i retning af nationalromantikken. Enkelhed forenes i fin balance med dekorative elementer - ganske som lejlighedens indvendige udsmykninger, der mange steder består i sin originale stand.

Indretning: Entré til stort stuerum en suite med opholdsstue og adgang til skønt soveværelse (del af en tidligere større stue). Ad lille fordelingsgang er der walk-in, badeværelse med kar og brus, lækkert køkken med adgang til yderligere et soveværelse, hvorfra der er udgang til vestvendt altan. Alle rum er højloftede, den ene stue er beriget med en skøn karnap, den anden stue har udgang til østvendt altan, det ene soveværelse kan sammenlægges med walk-in til en stor stue, badeværelset kan med rimelighed opdateres køkkenet er vidunderligt og det andet soveværelse åbner op til det fantastiske gårdmiljø, som kun meget få steder kan måle sin mage på Frederiksberg C.

Denne lejlighed er ganske enkelt noget særligt! Dens beliggenhed, den placering i forhold til Danas Plads, lys og udsigt mod himmel og horisonter, dens fine forståelse for sin oprindelse bringer denne bolig op på den absolut øverste hylde. Velkommen hjem til det pladskrævende par eller mindre familie, som søger noget ud over det sædvanlige.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 125 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE EJERLEJLIGHED
BYGGEÅR/OMBYGGET 1914 /