fbpx

C.F. Richs Vej 14, 2000 Frederiksberg

21.400.000 DKK

OM BOLIGEN

Historisk herskabsvilla på cirka 500 etagemeter (BBR: 287 m2), suverænt beliggende i grænsefeltet mellem 5. Juni Plads-kvarteret og Fuglebakkekvarteret på Frederiksberg. Ejendommen blev opført i 1925 og tilbyder en rejse igennem hundrede års historie, flankeret af en sjælden skøn detaljerigdom. Elegante linjer og rummeligheder skaber de mest fantastiske udsigter igennem husets store vinduespartier, der tillader lys og luft at strømme ind fra alle sider. Denne bolig er noget særligt - selv blandt de mest særlige ejendomme på Frederiksberg!

Grunden strækker sig over 778 kvadratmeter, og huset er orienteret mod sydvest, ligesom de skønne haverum og terrasseområder, der også vender mod syd- og aftensolen. Det har man naturligvis tænkt over - og det er ikke det eneste, der er tænkt over her. Det er lykkedes arkitekten at skabe et hjem, der kobler arkitektonisk finesse med sublim boligkomfort. Funktion og æstetik går hånd i hånd. Og det er faktisk ikke så tit, det lykkes - og meget sjældent falder det så naturligt, som det gør for dette hus.

Indretning: Entré til hall, hvorfra der er adgang til husets store opholdsstue med sydvendt karnap - en suite med herskabelig spisestue, hvorfra der mod vest er adgang til stort terrasseområde. Funktionelt indrettet køkken med mulighed for mindre spiseplads. Mellemgang til gæstetoilet. 1. salen er indrettet med fem skønne soveværelser - det ene med altan og alle med indbyggede skabe. Desuden stort badeværelse med kar og brus. Som adskillelse mellem stueplan og 1. sal er der det mest vidunderlige repos, indrettet som bibliotek og af nuværende ejer anvendt som læseniche i læ af husets livlighed. 2. salen består af ét stort åbent rum, indrettet som stue/alrum på 137 kvadratmeter (BBR - ikke anført som boligkvadratmeter). Der er også en skøn underetage på 148 kvadratmeter, en isoleret garage på 31 kvadratmeter og en carport.

Denne ejendom er fra øverste hylde - det har den altid været. Der leves et vidunderligt liv i huset i dag, og der tilbydes et potentiale for at skabe et hjem af ekstraordinær kaliber, hvor 1920'ernes fortryllende arkitektur kan forenes med moderne luksuriøs boligkomfort.

KONTAKTPERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 21.400.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 11.126 DKK
BOLIGAREAL 287 m2
VÆRELSER 7
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE VILLA, 1 FAM.
BYGGEÅR/OMBYGGET 1925 / 2016
HENT SALGSMATERIALE