fbpx

Bissensgade 7, 1773 København V

SOLGT

OM BOLIGEN

Perfektioneret rækkehus på 185 veldisponerede etagemeter (BBR: 137 m2) midt i Humleby i det oprindelige Carlsberg-kvarter. Ejendommen er nyligt gennemgribende renoveret fra kælder til kvist af den nuværende ejer og fremstår i dag smukt indrettet i sit moderne formsprog, lys og indflytningsklar – selv for den meget kræsne køber!

Kvarteret blev opført i 1886-1891 efter tegninger af arkitekt F.C. Bøttger, som blandt meget andet også står bag byggeforeningshusene ved Olufsvej, Nyboder og som sammen med arkitekt H.S. Sibbern tegnede Kartoffelrækkerne. I alt 235 boliger blev opført i Humleby efter bedste forskrifter, hvor den arkitektoniske streg her synes endnu mere fin og detaljeret end i nogle af Bøttgers tidligere bebyggelser. Kvarteret består i dag som en sjælden stille lomme midt i byen – et åndehul, hvor trafikstøj byttes ud med fuglekvidder, og byens hektiske liv erstattes af en nærværende samhørighed. Tæt på alt hvad man som familie i byen gerne vil være tæt på - lige fra gode indkøbssteder, forlystelsesliv, grønne områder og ikke mindst det naboliggende Carlsberg-kvarter, der stadig huser nogle af Københavns absolut mest interessante historiske bygninger.

Indretning: Entré til stort åbent alrum med spiseafdeling og snedkerbygget køkken tegnet af Ditlev Rahbek fra Stilleben Architects. Fra køkkenet er der direkte udgang til hyggeligt anlagt terrasseområde/gårdhave mod gaden, som er orienteret mod eftermiddags- og aftensolen og yderligere adgang til bagterrasse, som har formiddagssol. 1. salen er indrettet med gennemgående stue, hvor der er et skønt lysindfald fra øst og sydvest med sideliggende hyggeligt soveværelse/kontor. 2. salen er med to skønne soveværelser og smagfuldt indrettet badeværelse med kar og brus, hvor det fine badeværelsesmøbel ligeledes er snedkerbygget og tegnet af Ditlev Rahbek fra Stilleben Architects. 3. salen er et åbent alrum, som bidrager med en skøn ekstraplads til huset. Underetagen på 48 m2 (BBR) fremstår indbydende og tilbyder to disponible rum og et ekstra badeværelse med brus. Denne ejendom henvender sig til det pladskrævende par eller mindre familie, som ønsker at bo suverænt i hyggelige, familievenlige omgivelser midt i det traditionsrige Carlsberg-kvarter – tæt på hverdagens praktiske gøremål og midt i en af Københavns absolutte kulturhistoriske perler.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 137 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE C
EJENDOMSTYPE TOWNHOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 1887 / 1928