fbpx

Bastevangen 30, 3230 Græsted

3.450.000 DKK

OM BOLIGEN

Nord for København findes en oase i et stille sommerhusområde. Denne oase er skabt ud fra elementer, der skaber et fredfyldt fristed. Et sammenspil mellem vand, træ og sten skaber en følelse af ro og frihed. Her finder du lys, liv og lethed, for selv det enkle føles fuldendt.

Indretning: Husets hjerte er køkkenalrummet, hvor alt er i harmoni med naturen. Udsigten strømmer gennem de store skydedøre, der fører til køkkenet og pejsestuen. Fra husets kerne bevæger man sig ud til det centrale udendørsliv - terrassen med pool. Derudover er entreen velindrettet med plads og en fordeling til de tre soveværelser. Her træder du direkte ud i naturens skønhed, som er kernen i det hele. At opfatte og følelsen af blot at være til stede i naturens ro og fred er alt, hvad du behøver her.

Dette naturskønne hus henvender sig til dem, der ønsker en portal til alt, hvad Nordsjællands sommerside har at byde på. Fra det vestlige Tisvilde Hegn og videre gennem den traditionelle badeby ved Rågeleje, strækker nordkysten sig til det østlige Gilleleje. Gilleleje, den historiske fiskerby, har været en tilflugt for dem, der ønsker at slippe væk fra den travle hverdag og fordybe sig i bølgerne, stranden og havnen. Her tales der og drømmes, hvilket skaber magi.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT 3.450.000 DKK
EJERUDGIFT /MD 2.195 DKK
BOLIGAREAL 96 m2
VÆRELSER 4
ENERGIMÆRKE A
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 1972 / 1979
HENT SALGSMATERIALE
TILMELDING TIL ÅBENT HUS