fbpx

Baldersvej 14, 4792 Askeby

SOLGT

OM BOLIGEN

Charmerende sommerhus på 81 m2 (BBR) i det naturskønne Hårbølle. Tæt ved Hårbølle Havn, Fanefjord Skov og det smukke Grønslunds. 15 minutters gang til dejlig sandstrand.

Huset er opført i 2007 og er ideelt komponeret til den pladskrævende familie, eller par som glædes ved at have plads til gæster. Husets åbne rumligheder og forbindelserne mellem inde- og uderum skaber et naturligt møde mellem hus og have, der om sommeren vil udfolde stedets fulde potentiale.

Indretning: Entré til garderobe med indbygget skabe og godt badeværelse for enden. Køkkenalrum med loft til kip, brændeovn og store sydvendte vinduespartier. To soveværelser og hems, alle med plads til dobbeltseng. Fra alrummet er der udgang til sydvendt terrasseområde med ugeneret udsigt til skønt naturområde. Fin anlagt have med ældre beplantning og skur til opbevaring/værksted.

Et suverænt fristed for dem, som ønsker at nyde Møns vidunderlige natur, det særlige lys, vandet, haven og stadig have plads til sig selv og sin familie i private omgivelser, trukket lidt tilbage, og samtidig i første række til lys, luft og himmel.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 81 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE FRITIDSHUS
BYGGEÅR/OMBYGGET 2007 /