fbpx

Askemosevejen 32, 3210 Vejby

SOLGT

OM BOLIGEN

Helt usædvanlig charmerende landsted på 568 etagemeter blandet bolig og erhverv i hjertet af Ørby, mellem Tisvilde Hegn og Vejby, ca 4 kilometer fra vandet og i cykelafstand til Tisvilde by. Et levested fyldt med skønne historier og fortællinger, som strækker sig mere end 120 år tilbage i vores kulturhistorie. Hér mødes marker og himmel. Her synger fuglene sange til hinanden. Det kuperede landskab viser sig frem, og det omkringværende dyreliv lever i retreat på ejendommens smukke markarealer. Nogle gange sker det, at man mødes af en stemning, som ikke har sin mage. En fin poesi, der tryllebinder Livet til øjeblikket og lige hér, består muligheden i at forene alle disse skønne ting i og omkring sin bolig. Et levested for hele Livet og et sted i sin egen rytme,  på én og samme tid, tæt på og langt væk fra alt ting.

Ejendommen består af fire bygninger – hovedhus med sideliggende tolænget bygning, staldbygning og garage. Omkringliggende have og jordbesiddelser på 39.981 m2, hvor en del af jorden i dag er forpagtet ud til landbrugsdrift fordelt over tre matrikler, (hvor de to er sammenhængende, den tredje på den anden side af mindre sø)

Indretning: Hovedhuset (BBR: 160 m2 bolig): Entré til funktionelt indrettet køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med skønt todelt stueområde, brudt af trappe til 1. salen, hvor der er indrettet to hyggelige soveværelser med en dragende udsigt til mødet mellem marker og himmel. Tolænget bygning (BBR: 268 m2 erhverv): Badeværelse med brus og entré til stort bryggers/forstue, hvorfra der er adgang til ejendommens store atelier/studio med arbejdsplads, kontor og gæsteafdeling med udgang til hver sin side af bygningen – mod gården og mod det store terrasseområde, hvorfra der er udsyn til størstedelen af haven og de omkringliggende gårdes smukt anlagte marker. Desuden soveværelse og yderligere to disponible rum, som kan laves til gode værelser. 1. salen er indrettet som et stort soveværelse/alrum, hvor udsigten bryder de grænser som kun fantasien sætter. Dertil kommer den mest fantastiske staldbygning (BBR: 100 m2), opført i 1965. Den består original i sit oprindelige udtryk. En essens af stedets fine historie og et eldorado af muligheder for at bringe ejendommen ind i sin nye æra. Desuden garagebygning på 40 m2.

Dette er et naturskønt sted, hvor hverdagens travlhed kan blive indrammet af en meditativ ro, hvor mødet med andre er lige rundt om hjørnet. Skov, marker, hav og sø, alverdens indkøbsmuligheder og offentlig transport – alt i balanceret nærhed. Et fantastisk sted for livsnydere, som værdsætter rigeligt med plads, luft og lys.


OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 160 m2
VÆRELSER 3
ENERGIMÆRKE D
EJENDOMSTYPE FARM
BYGGEÅR/OMBYGGET 1900 / 1964