fbpx

31 Montée de Lachen, Domaine Les S , 0 Fréjus

SOLGT

OM BOLIGEN

Herfra kan du se evigt

Les Adrets de l'Esterel, Côte D'Azur

Porten er eneste adgang til Domaine de Séguret, et aflukket bjergdomæne med 250 ejendomme i det eksklusive Côte D'Azur. Et miks af beboelse hele året og charmerende, sydfranske feriehuse. Kør gennem porten og fortsæt til vejen ender på toppen. Her ligger en fantastisk ejendom fra 1988 på 120 m2, om- og tilbygget i 2000/2003 og totalrenoveret udvendigt i november 2016. Grunden er på overskuelige 1930 m2.

Herfra kan du se evigt. Udsigten er uhindret i alle 4 verdenshjørner, men øjet vil gerne hvile på Ilês les Lerins, Middelhavet, Esterelbjergene, sneen i Italien og de lokale landsbyer.

Les Adrets er en autentisk og klassisk Provence-by med omkring 3000 indbyggere. Byen har sit eget, stille liv og ligger 4 km fra motorvejen, 30 minutter fra Nice lufthavn og 10-15 minutter fra Cannes og Middelhavet.

Huset har entré med garderobeskabe, 2 værelser med aircondition, badeværelse med brus, toilet og håndvask, masterbed-room med skabsgang og badeværelse med brus, badekar, toilet og håndvask. Stor pejsestue, køkken og mezzanin med udgang til stort solarium, overdækkede terrasser med udsigt til Middelhavet. Pool med overflow, glasaflukket pool-house med pizzaovn og vaskerum. Endvidere garage med plads til 2 biler.

Lange weekender, masser af helligdage, højtider, sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie. Der er altid en god grund til at tage ned til det varme og milde klima på Côte D'Azur.

OPLYSNINGER OM BOLIGEN
KONTANT SOLGT
EJERUDGIFT /MD SOLGT
BOLIGAREAL 120 m2
VÆRELSER 5
ENERGIMÆRKE
EJENDOMSTYPE HOUSE
BYGGEÅR/OMBYGGET 0