fbpx

LIEBHAVERI

Liebhaveri er et ord, der bliver brugt i flæng og ofte om noget, der er dyrt – med ord som, luksusvilla, herskabslejlighed, patriciervillaer, gods, liebhaveri ved vandet eller lystejendom og hesteejendom.


“Der er ikke en entydig fortolkning af ordet, og for os er definitionen af liebhaveri eller liebhaverbolig ikke per se defineret af prisen. Liebhaveri, kan også handle om det særlige. Det kan være beliggenheden, den unikke arkitektur eller en spændende historie.”

 

For mange er tanken om en liebhaverbolig muligheden for at drømme om noget der kan blive til virkelighed. Tanker er gode og dejlige, drømme endnu bedre, og beslutningen om at lade drømmen blive til virkelighed, kan blive den bedste beslutning af alle. Følelsen af at bo i en drøm – bo i et hjem, der giver mening.

Et hjem der altid vil fortælle en ny historie, altid vil inspirere til nye idéer og kreativitet i hverdagen. Liebhaveri ombejler noget særligt, noget personligt, noget mere end det umiddelbare og ligefremme. Liebhaveri er måske bidder af en livsdrøm, som går i opfyldelse.

BOOK ET VURDERINGSMØDE

Skal du sælge din bolig, så hold dig ikke tilbage med at booke et uforpligtende vurderingsmøde.

BOOK