fbpx

Vesterprisvej 9, 3220 Tisvildeleje

14.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Drømmen om det autentiske Tisvildeleje

Her er tale om et hus, der er intet mindre end indbegrebet af Tisvildeleje. Det ligger stille og tilbagetrukket på Vesterprisvej med under 200 m til Hovedgadens mylder og butiksliv. Helt for sig selv og tæt på det hele, med max 10 minutter på cykel gennem hegnet til stranden. Eksklusivt og underspillet. Har I en drøm om det autentiske Tisvildeleje, så er her en sjælden chance for at gøre den til virkelighed. 
 
Ejendommen består af et 96 m2 hovedhus med fem værelser, et anneks på 75 m2 og et saunahus. Facaden er naturtræ med bark, og indenfor danner et smukt vedligeholdt træværk ramme om en indretning med både åbne lyse rum og hyggelige krinkelkroge, og hvor ovenlysvinduer i stue og køkken sørger for smukt naturligt lysindfald. Udestuen har skydedøre der åbner helt op ud til haven og skaber en flydende grænse mellem inde og ude. Den rummelige have er enkel og omgivet af træer, der udgør en naturlig afgrænsning af den 2.365 m2 store grund. Her er mulighed for at opleve et rigt dyreliv og blomstrende biodiversitet.
 
Traditionalisterne hævder, at der findes to Tisvildeleje - det gamle og det nye. I så fald er dette træhus fra 1929 solidt plantet i førstnævnte kategori. Her handler det om at fange kantareller i hegnet, cykle til bageren i morgenkåbe og i det hele taget nyde det uspolerede sommerliv, man altid har forbundet med Tisvilde. Og som dette sommerhus er en klassisk eksponent for. 
 
Ejendommen er er virkelig skøn oase centralt i det ægte Tisvildeleje. Det ene øjeblik nyder man freden og hinanden på den træomkransede grund, det næste er man trådt ud i Tisvildes summende sommerliv. Selve huset oser af charme og hygge, og man kan mærke, at det er en ejendom, som nogen har passet godt og kærligt på. Man føler sig hjemme lige med det samme

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 14.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 6.504 DKK
RESIDENTIAL AREA 96 m2
ROOMS 5
ENERGY MARKING G2
ESTATE TYPE FRITIDSHUS
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1929 / 1983
ORDER DOCUMENTS