fbpx

Ved Kastrupfortet 65, 2300 København S

4.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Formidabelt kolonihavehus ved Kastrup Fort, beliggende direkte ud mod fortets naturrige vold. Et helt igennem vidunderligt sted, hvor man kan skjule sig fra hverdagens hektiske liv og samtidig være få minutter væk fra Amager Strandpark, alle indkøbsfaciliteter og centrum af København, som udgør den bagvedliggende kulisse. Et mentalt frirum. Et unikt fællesskab.

Et fristed, hvor en helt særlig forbindelse med naturen blander sig med en boligkomfort, der gør det til hele familiens tilflugtssted. Suveræn beliggenhed direkte ved vandet midt i byen og alligevel så enormt langt fra bilkøer og forpligtigelser. Huset, der er fuldt isoleret, blev opført i 2007 og er løbende blevet forbedret. Store vinduespartier og åbne rummeligheder i det store køkken-alrum danner den perfekte ramme til at overvære årstidernes skiften.

Huset er 39 m2 med et stort alrum som centrum for stedets aktiviteter. Her er der et funktionelt indrettet køkken med plads til et stort spisebord. Rundt om alrummet er stuen med enestående udsigt, et hyggeligt soveværelse, en anvendelig hems og smagfuldt indrettet badeværelse med brus. Derudover er der et mindre udhus/skur.

Kolonihaven byder på fine fællesfaciliteter, legeområder og ligger cirka 500 meter fra metrostationen, få minutters gang fra Amager Strandpark og Kastrup Søbad. Foreningens vedtægter siger, at kun personer med fast bopæl i Storkøbenhavn kan optages som medlem.

Et mere fascinerende fristed findes med rimelighed ikke!

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 4.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 686 DKK
RESIDENTIAL AREA 39 m2
ROOMS 2
ENERGY MARKING
ESTATE TYPE KOLONIHAVE
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 2007 /
ORDER DOCUMENTS