fbpx

Valkendorfsgade 32, 3.th., 1151 København K

8.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Flyt ind i den bedårende 'Kringlegangen' mellem Gråbrødretorv og Helligåndskirken.

Fortidens fortællinger om bevarelse af vores kulturarv står i kø for at blive fortalt, og den smukke middelalderby er ikonisk for Københavns historie. Alle der sætter pris på de farverige, velbevarede bygninger i hovedstaden har haft deres øjne rettet mod dette populære område, der definerer Gråbrødretorv og de fine små stræder mellem Helligåndskirken, Frue Kirke, Strøget og Christian IV's ikoniske Rundetårn.

Denne ejendom er opført i 1857, den er fredet for sin bygningsmæssige kvalitet og har siden stået som skillevæg mellem Gråbrødretorv og Helligåndskirken. Boligen er lys og velbevaret, men bør gennemgribende opdateres for at leve op til en moderne boligstandard. 
 
Lejligheden fordeler sig over størstedelen af ejendommens 3. sal, og dens spektakulære rumfordeling lægger op til alverdens indretningsmuligheder. Alt efter behov kan der indrettes flere opholdsstuer og adskillige soveværelser - der er mulighed for plads til det meget pladskrævende par eller for at indrette sig som en stor familie. Og selvom den ligger midt i den levende by, inde i "Kringlegangen", er der stille hele aftenen og natten grundet aflåst porte i begge ender af den fabelagtigt smukke gård - en af byens mest populære lokationer for bryllupsfotografier, fremhævet af arkitekter på byvandringer og kun 700 meter til Nørreport Station.

Det er mulighedernes landskab og en del af den danske kulturarv - lagt på markedet af ejerne, der har haft lejligheden i små 30 år, som en godbid for dem, der har et liv fyldt af visioner og en drøm om at bo i hjertet i det gamle København.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 8.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 8.183 DKK
RESIDENTIAL AREA 189 m2
ROOMS 6
ENERGY MARKING
ESTATE TYPE EJERLEJLIGHED
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1857 /
ORDER DOCUMENTS