fbpx

Rylevej 8, 3210 Vejby

6.600.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Idyllisk fritidshus i 2. række til Vejby Strand - midt mellem den skønne Tisvildeleje by, Rågeleje Strand og Heatherhill som omkringliggende kulisse. Her, som en del af oplandet, får man udsigt og udsyn så langt øjet rækker. Et levested med de skønneste historier, og et sted, hvor livet kan leves uden støj fra hverdagens hektiske liv, og et sted, hvor man er tæt på alt det, man gerne vil være tæt på, når man er væk fra byen. Tæt på skov og naturskønne grønne udflugtsmål, tæt på de lækreste badestrande, tæt på hyggelige lokale butikker og det stille liv i de nærtliggende byer, som blusser op når solen rammer ferielandet og tæt på, måske, at været det skønneste sted i Nordsjælland.

Huset er opført i 1923 og har været i samme families eje foruden nuværende sælger. Der hersker en hel usædvanlig atmosfære, hvor man konstant bliver mindet om, hvor mange fine detaljer huset er bygget med - udvendigt såvel som indvendigt - men hvor man også er en del af det fantastiske liv man kan leve i området og på vejen. Huset udmærker sig ved, at det er beliggende på en 2.018 m2 stor hjørnegrund, hvor der for nu er oplagte muligheder for at skabe smukke haverum, dyrke grøntsager og på sin vis forene naturlivet med et hus der i den grad inviterer én til lige præcis det.

Husets detaljerigdom fortsætter ind i det indvendige miljø på i alt 85m2 (BBR) Rammerne er stemningsfulde, da de fritlagte bjælker, høje vægpaneler og særligt den karakteristiske pejs alt sammen understreger en særlig form for hygge. Særligt pejsestuen er at fremhæve. De rustikke rammer giver én en speciel følelse af, at man er kommet væk fra hverdagens stress og jag, og her kan man nemt forene hele familielivet. Det er også nemt at indrette familielivet, da det byder på 4 værelser, et separat badeværelse toilet samt køkken.

Nuværende ejer har nøjsomt renoveret store dele af huset indvendigt med ypperlig respekt for dets oprindelse. Der er derfor fortsat spændende muligheder for at sætte sit præg på stedet og skabe sin helt egen oase i formentligt det mest attraktive sommerhusområde nord for København.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 6.600.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 4.738 DKK
RESIDENTIAL AREA 85 m2
ROOMS 4
ENERGY MARKING
ESTATE TYPE FRITIDSHUS
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1923 /
ORDER DOCUMENTS