fbpx

Øverødvej 44B, 2840 Holte

28.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Enestående pragtpalæ på 408 etagemeter fordelt over flere etager, med suveræn beliggenhed på toppen af en kuperet grund i 1. række til Søllerød Sø. Ejendommen, opført i 1894, var oprindeligt en sommerresidens placeret midt imellem skov og sø. Her er nærhed til himlen og til alt, hvad man med rimelighed kan drømme om. Det er en fortælling om frihed, luksus og arkitektonisk æstetik, som væver sig ind i dette eventyr af et sted.

Huset er elegant trukket tilbage fra Øverødvej og er stille beliggende med direkte udsigt mod Søllerød Sø. Intet ligner dette sted. Man fornemmer, at huset blev opført i en tid af høj kvalitet, med de bedste intentioner og af en bygherre med utrættelig ambition. Hver eneste detalje udstråler generøs hengivenhed, og en særlig stemning af noget enestående omgiver hele huset.

Den nuværende ejer har gennemført en omfattende renovering af ejendommen fra kælder til kvist. Et nyt skiffertag, snedkerfremstillet køkken, moderne badeværelser samt restaurerede gulve og vægge er harmonisk balanceret i overensstemmelse med husets oprindelige formsprog. Historiske detaljer fungerer som fine hyldestrøg til ære for tidligere tiders arkitektoniske mesterværk, uden at der er gået på kompromis med moderne boligkomfort.

Husets velgennemtænkte rumfordeling giver plads til den store familie og er samtidig ideel for det pladskrævende par, der ønsker at kunne huse gæster og arrangere fester. Her er højt til loftet både indendørs og udendørs. Der er plads til alle drømme, inklusive en egen kano, kajak eller lille båd, som kan ankre ved det private plateau i vandkanten til Søllerød Sø - lige der, for enden af det bugtede, naturskønne og smukt anlagte landskab.

Indretningen omfatter en entré til en hall, hvorfra der på stueetagen er adgang til et elegant indrettet køkkenalrum i suite med opholdsstue. Her mødes man af en imponerende original kakkelovn samt et lille tårnværelse og kontor (tidligere kaldet herreværelse). Fra stuen fører en dør til en hævet terrasse med en betagende udsigt over grunden og ned mod søen. Der er også et gæstetoilet på denne etage.

salen præsenterer en repos samt tre rummelige værelser, hvoraf det ene har direkte adgang til et smagfuldt indrettet badeværelse og en walk-in garderobe. Herudover findes et toilet og en trappe, der fører op til husets uudnyttede loftsrum. Den velindrettede underetage er omhyggeligt renoveret med lækre materialer ligesom resten af huset. I dag rummer den et badeværelse, en vinkælder, et bryggers, en gildesal og yderligere to disponible rum.

Dette hjem er enestående på alle måder. Det henvender sig til den store familie eller det pladskrævende par, som ønsker at bo midt i et sanseligt univers, en verden af konger og dronninger, hvor himmel møder natur, skov møder vand. Lige midt i det hele, hvor man stadig er afskærmet fra alt, der måtte forstyrre livets stille ro.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 28.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 11.848 DKK
RESIDENTIAL AREA 229 m2
ROOMS 7
ENERGY MARKING D
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1894 / 1956
ORDER DOCUMENTS