fbpx

Øverødvej 36A, 2840 Holte

12.995.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Birkely: Charmerende villa på 275 kvadratmeter (BBR: 206 m2) med privat sti til Søllerød Sø. Ejendommen er beliggende i 2. række, øverst på kuperet grund, der fordeler 931 kvadratmeter sjældent smagfuldt haveanlæg med terrasseområder, køkkenhave, en fin lille havepavillon og adskillige haverum, der tillader sol og læ i løbet af dagen.

Huset blev opført i 1897, midt mellem naturskønne områder som Geelskov, Vejlesø, Rude Skov og Furesø. Det er fint lykkedes at skabe balance mellem den omkringliggende natur og husets arkitektoniske formsprog. Det er enkelt og elegant og overalt gjort levende med de skønneste detaljer. Det er hverken prangende eller sparsomt, men ganske enkelt lige tilpas. Dette raffinerede greb fortjener virkelig at blive fremhævet lige netop her, og formsproget fortjener at blive bevaret for nu og for altid.

Huset blev opført som et bud på den ideelle familievilla, og det er lykkedes upåklageligt! Stueetagen er indrettet med entré til hall, hvorfra der er adgang til en stor spisestue med brændeovn og vægge beklædt med indbyggede bogreoler, køkken med egen indgang (der skal udskiftes), og opholdsstue en suite med endnu en opholdsstue - eller måske mere rimeligt at kalde dette for den ene af husets to udsigtsstuer. Herfra er der mod sydøst udgang til et stort terrasseområde, der ad smukt trappeløb fører til den omkringliggende have, og mod sydvest udgang til et meget charmerende orangeri opført i forskudt niveau og orienteret mod haverummet. Der er yderligere et værelse med brændeovn og et gæstetoilet. På 1. salen er der indrettet fire soveværelser, et badeværelse med kar og endnu en vidunderlig stue med udgang til altan, hvor solen står ugeneret det meste af dagen. Underetagens 52 m2 (BBR) er indrettet med tre disponible rum, herunder vaskefaciliteter og god plads til opbevaring.

Fra husets sydøstlige orientering er der intet mindre end et mageløst scenetæppe af smukke ejendomme, udsyn ud over sin egen smukke have og Søllerød Sø lige der og den nordlige trægrænse til Geelskov som bagvedliggende scenetæppe. Fra haven er der privat adgang til første parket ved Søllerød Sø, hvor der er opført et mindre terrasseområde/badeplateau med bådhejs og plads til lidt havemøbler.

Dette er en ener! En ejendom, der er blevet elsket i generationer, og en ejendom, der naturligt vil blive elsket i adskillige generationer fremover. Det er en villa for det meget pladskrævende par eller store familie, der ønsker at bo midt mellem byen og den skønne natur.

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 12.995.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 8.071 DKK
RESIDENTIAL AREA 206 m2
ROOMS 9
ENERGY MARKING F
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1897 / 1913
ORDER DOCUMENTS