fbpx

Nordre Kystagervej 30, 2650 Hvidovre

13.995.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Et arkitektonisk mesterværk tegnet af Ole J. H. Hagen Arkitekter og opført med en utrættelig kompromisløshed i 2010 - formgivet i ære for vores moderne arkitekturhistories guldalder og raffineret igennem et moderne livs brug af huset. Som villa for den store familie, hvor hverdagens funktionalitet og bekvæmmelighed hele tiden er søgt i samspil med elegante og respektfulde omgivelser.
~
Ejendommen fordeler 324 etagemeter på 974 m2 suverænt beliggende grund i første række til Kystagerparkens naturskønne fredet landskab med "Bjerget" og Kalveboderne i næste række. Tæt på Valbyparken, Hvidovre lystbådehavn og Kalvebods badestrande. Tæt på indkøb, tæt på udfaldsveje - og stadig midt i stilhed, natur og lange kig ud over grønne områder med sine skønne løbe- og gåruter, himmel og hav - og alligevel kun syv kilometer fra Rådhuspladsen! Et for mange ukendt åndehul, lige om hjørnet fra centrum af vores pulserende hovedstad.
~
Huset er skabt i en balance mellem funktion, de skønneste lysindfald og udstrakte rumligheder med kig på 20 meter i husets længde med op til 5,5 meters loftshøjde. Fra husets enorme vinduespartier er der fra alle steder en generøs kontakt med det elegante haveanlæg, der omgrænser husets. Staude- og Rododendronbede står side om side med æbletræer, klematis, roser, haverum, solterrasser og intet mindre end egen petanquebane.
~
Stueetagen er indrettet med enormt køkkenalrum mod øst og opholdsstue med pejs mod vest - forbundet af gallerigang med udgang til et skønt anlagt orangeri og elegant trappeløb til 1. sal. Desuden soveværelse, badeværelse med brus og bryggers med egen indgang fra nord. 1. salen er indrettet med elegant svalegang, hvorfra der er adgang til yderligere to soveværelser - det ene med walk-in og badeværelse med kar. Fra stort åbent repos/udsigtområde er der udgang til sydvendt tagterrasse på godt 50 m2, hvorfra der er frit udsyn over Kystagerparken.
Yderligere overdækket carport og sideliggende depotrum.
~
Dette er en ejendom der i fuldkommenhed formår at forene funkisvillaens idé med moderne boligkomfort. Stringens og funktionalitet forenes med nærhed og varme. Tilmed bundet sammen i et lavenergihus med jordvarme- og varmegenvindingsanlæg, solcelleanlæg, gulvvarme overalt og generelt et skridt foran på nutidens bekvæmmeligheder.
~
Ole Hagen blev slået til Ridder af Dannebrog i 1966 - og ikke uden grund. Han var visionær og produktiv, og forstod den fine balance mellem at udvikle og skabe. At udvikle nuancer til et ny klassisk formsprog og udvikle sine ideer, så de virkede naturlige, ja måske endda nødvendige i hans bygningsværker. En arv efter en menneskelig kapacitet og et overskud der i sin fuldkommenhed demonstreres i denne bolig.
~

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 13.995.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 10.316 DKK
RESIDENTIAL AREA 259 m2
ROOMS 6
ENERGY MARKING A2015
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 2010 /
ORDER DOCUMENTS