fbpx

Nansensgade 45A, 1., 1366 København K

13.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Charmerende og super vellykket istandsættelse af industriel bygning fra 1888, til en moderne indrettet andelsbolig med flere altaner og udgang til stor tagterrasse.

Hver en kvadratmeter er fyldt med kærlighed. Kærlighed til det fuldendt levende. Kærlighed til livet og kærlig forfølgelse af vidtudstrakte boligdrømme.

Dette udbud består alene af en boligenhed (andelslejlighed) beliggende i husets 1. sal på mere end 300 kvadratmeter (BBR: 235 m2) øverst i bygningen. Lejligheden er komplet istandsat, om man vil, gennemgribende udviklet og opført i en kompromisløs kvalitet. Til lejligheden følger deltidsparkering og direkte adgang til stor fælles tagterrasse i sideliggende bygning.

Huset er trukket tilbage fra Nansensgade pulserende liv, og stadig en del af entouraget. Vel én af Københavns bedste beliggenheder med Peblinge Sø, Torvehallerne og Ørstedsparken lige om hjørnet i hver sin retning, i gåafstand fra Botanisk Have, Kongens Have og Citys endeløse udbud af alt fra butikker, kultur og arkitektur. Midt i sin egen verden omgivet af historiske bygninger, tårne og spir. Midt i det liv, som vel nok langt de fleste drømmer om at være en del af, når de vælger at bo I København. Midt i en drøm der hér kan blive til virkelighed.

Boligdelen er udviklet i samarbejde med arkitekterne Jens Stampe og Allan Lyth, og færdiggjort i 2022. Indrettet med trappeløb til 1. sal, repos til entré, hvorfra mere end 200 kvadratmeter højloftet tagbolig udfolder sig omkring det alletiders skønne alrum, som tilbyder smagfuldt udført snedkerkøkken og spiseafdeling med udgang til to altaner og i ét med opholdsstue, hvorfra der åbnes op med fransk altan til den ene side og udgang til stor fælles tagterrasse fra den anden. Et multirum i særklasse med fritliggende hanebånd, tagvinduer, indbygget skunkskabe og tusinde gode grunde til bare at slippe kontrollen et øjeblik for at suge ilt til livet. Herfra adgang til fire soveværelser, to i hver sin ende af alrummet, og to af dem med fransk altan; luksuriøst indrettet badeværelse med kar, bryggers med vaskefaciliteter og gæstetoilet.

Dette er levested; en drømmebolig; et fuldkommen magisk sted for alle der vil elske at leve og drømme - og for alle der søger det magiske i en City-bolig.

NB.: Det er muligt at erhverve sig hele bygningen, bestående af nærværende boligenhed og underliggende erhvervsdel (erhvervsandel), som er beliggende i stueetagen.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 13.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 12.485 DKK
RESIDENTIAL AREA 235 m2
ROOMS 5
ENERGY MARKING C
ESTATE TYPE ANDELSBOLIG
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1888 /
ORDER DOCUMENTS