fbpx

Moseranden 9, 2970 Hørsholm

8.999.995 DKK

ABOUT THE ESTATE

Dette er fortællingen om et idyllisk og naturskønt sted kun 30 minutters kørsel fra rådhuspladsen. Et såkaldt generationshus, der har dannet rammer for den samme familie gennem 3 generationer. Det er historien om et idyllisk hjem, i nogle smukke naturrige omgivelser, hvor man som ny ejer kan erhverve sig et projekthus, hvor man løbende kan udvikle og opdatere stedet til sin egen smag. Det ligger på endevejen, fredeligt og roligt, som det skal være, når man inviterer naturen ind i sit liv.

Huset er beliggende i landzone lige nord for Sandbjerg By, meg tæt tilknytning til Sandbjerg Lokalforening, som giver uovertrufne rammer for dem der værdsætter natur sjældent set mage. Det er i sandhed et eventyrsted, på en naturgrund på i alt 4.477 m2, hvor man kan gå på opdagelse, fornemme og mærke et vildt dyreliv omkranset af smukke solitære træer, store ældre rhododendron i flere forskellige farver, dybe pinke bonderoser, siv og ikke mindst grundens markante sø, hvor tanker kan tænkes og idéer kan udvikles. På en eller anden måde virker stedet uopdaget - som et slags eventyr. Et friluftsted for insidere, der ikke stiller sig tilfreds med et almindeligt hjem. Dette sted appellerer til dem, som ikke stiller sig tilfreds med at bo som de andre, men til dem som vil bo i naturen.

Huset ligger tilbagetrukket på grunden og udgør i alt 123 m2 samt 50 m2 kælder (BBR). Husets placering gør, at man fra samtlige rum har en smuk udsigt og kan følge med i naturens bevægelser. Grænsen mellem hus og den omkringliggende natur udviskes, mødet opstår og integreres på en elegant måde. Det er som om, at det hele er som skabt for hinanden. Huset står flot i dets nuværende tilstand, hvor oprindelige planker er at finde i store dele af huset. De nuværende ejere har udviklet videre på huset og opført en tilbygning, hvor man har forenet livet omkring køkkenet på fin vis, og herudover opført en sydvendt træterrasse i forlængelse heraf. Dette skaber hyggelige rammer for samvær under, over og i naturens omfavnelser og solens stråler i løbet af dagen og hen på på aftenen.

Indretning: Direkte indgang til fordelingsgang, hvor køkken og stue ligger foran med pejs. Til venstre er der egen afdeling med tre gode værelser og bad, samt nedgang til kælder med yderligere disponibelt rum samt viktualie- og vaskerum.

De omkringliggende huse er nænsomt blevet moderniseret, og dette er absolut sidste chance for at gøre dem kunsten efter, da det er sidste hus på vejen i dens oprindelige facon. Det er blot ens ambitionsniveau der afgør, om man blot ønsker at finpudse stedet eller udvikle det yderligere. Med andre ord, er det en særlig mulighed for den kreative og dygtige sjæl, med fornøden forståelse, at skabe noget helt specielt og ekstraordinært.

CONTACT PERSON

LAURA LANGHOFF

EJENDOMSMÆGLER MDE


+45 5217 4223

LAURA@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 8.999.995 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 6.113 DKK
RESIDENTIAL AREA 123 m2
ROOMS 4
ENERGY MARKING F
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1951 /
ORDER DOCUMENTS