fbpx

Krøjerup Overdrev 25, 4180 Sorø

12.995.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Krøjerup Overdrev er en fortælling om et storslået landskab lige ved Sorø, og denne ejendom er en fortælling om, hvordan livsdrømme kan gå i opfyldelse. Dette er en kærkommen mulighed for at erhverve sig et landsted i en liga for sig. I medgift fås gode indtjeningsmuligheder og en hal under opførelse i mål, 20x60 meter.

I grænsefeltet mellem solsikkemarker, hestefolde og gammel skovbeplantning som flydende overgang mellem forgrund, baggrund og himmel. Med sine 5 hektar lægger ejendommen sig smukt i landskabet, der inviterer til at indfri alle livsprojekter fra mindre hesteejendom til minilandbrug til enorm privat haveanlæg med tilhørende driftsbygning, stalde, spektakulære garagebygninger og mulighed for drivhuse og orangerier. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser her!

Hovedhuset er oprindeligt opført i 1911 og har netop gennemgået en gennemgribende renovering af den nuværende ejer. Alt med respekt for ejendommens oprindelige arkitektoniske idé og alt med respekt for det omkringliggende potentiale. Hovedhuset er ført frem til moderne tid med ypperlig boligkomfort, og til tilknyttede bygninger er restaureret til forskellige niveauer, der inviterer til alverdens fremtidige indretninger.

Hovedhuset er indrettet med entré til hall, stort alrum, der fordeler luksuriøst indrettet køkken, spisestue og opholdsstue en suite med smuk hjørnestue med vestvendt karnap. Fra både alrummet og hjørnestuen er der udgang til de omkringliggende terrasseområder, og fra alle steder er der de skønneste kig ud over den omkringliggende grund med skoven som bagvedliggende scenetæppe. Yderligere bryggers og et badeværelse med dobbeltbrus - møblerbar overdækket passage til stueetagens anden afdeling med stort opholdsrum, soveværelse, køkken og badeværelse med brus.

salen er indrettet med stor lounge/opholdsstue, hvorfra der er adgang til tre soveværelser, et badeværelse med brus og stor forældreafdeling med eget badeværelse med dobbeltbrus. Alt er smagfuldt indrettet, og alt er komponeret i et tidløst samstemt interiørdesign.
Dette er en ejendom ud over det sædvanlige. Et pift til hestefolket og et pift til alle os, der drømmer om et liv på landet, hvor naturen bliver en del af vores hverdag, frem for et sted, man besøger, når det lykkes at kæmpe sig ud af storbyens hektiske liv.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 12.995.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 4.042 DKK
RESIDENTIAL AREA 363 m2
ROOMS 12
ENERGY MARKING A2010
ESTATE TYPE FRITIDSLANDBRUG
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1911 / 1983
ORDER DOCUMENTS