fbpx

Klintebjergvej 32, 4500 Nykøbing Sj

7.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Sjældent udbudt gård med fleksboligstatus på den højeste bakketop i det smukkeste kuperede og fredet landskab i Klint Bakker på halvøen Klintebjerg. Omringet af generationshuse, bakker, vandrestier og kort afstand til Klint Havn, Sonnerup Skov og her, midt på selve Klintebjerg, ligger Klintebjerggård. Fra gården kan man skue udover horisonten så langt øjet rækker og konstant blive mindet om vores lands udprægede skønhed langs vores kyststrækninger. Her mærker man naturens kræfter; solens varme, vindens styrke, dyrelivets fauna og Kattegatbølgernes terapeutiske bevægelser. Bedre rammer til afslapning, kreativ udfoldelse og idétænkning findes vel næppe bedre end her.

Gården blev opført i 1877 og har været i sælgers eje siden 70'erne. Med stor passion er gården løbende blevet passet og plejet og endda blevet flot opdateret i store dele. Her kan nævnes den gamle fodermesterbolig på 78m2 (BBR) der er blevet gennemrenoveret til tidssvarende bolig - oplagt at bruge til enten udlejning eller indlogering af gæster og familie. Den gamle kostald er blevet omdannet til en festsal; et akustikbehandlet rum i industrielt design med bar, garderobe og toilet. Idéerne er endeløse - showroom til virksomhedsbrug eller privat gildesal er blot nogle af idéerne. I den tredje længe findes den gamle maskinhal på 308 m2 (BBR) der fortsat står råt, og har man en drøm om at etablere en hyggelige gård- eller keramikbutik, og være en del af lokalsamfundet, er dette en kærkommen mulighed.

Hovedhuset på 235m2 (BBR) står i meget flot stand i begge plan. I materialevalgene er der lagt mange tanker i at bevare tilknytningen til husets historie, og man er i høj grad lykkes med at skabe et hjem, der forener fortidens rustikke look med nutidens stramme linier. Et stort køkken/alrum med skjult kælder - oplagt til opbevaring af vin - og med direkte udgang til haven, der er en del af et grundareal på 5.844 m2 hvor man er i ét med naturen, som kan nydes på alle tider af døgnet. På 2. sal er der flere indrettede værelser samt opholdsstue med mulighed for etablering af eget brus.

Gården er på mange mulige måder en alletiders mulighed for at skabe sit helt eget refugium, da det er yderst sjældent at der kommer boliger til salg i området da de går fra arv til arv. Gården har endda opnået fleksboligstatus, hvorfor muligheden for at eje et tilflugtsted, dyrke livet som gårdejer og skabe minder og skrive nye livskapitler vel næppe har været mere oplagt end nu.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 7.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 4.179 DKK
RESIDENTIAL AREA 313 m2
ROOMS 4
ENERGY MARKING E
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1877 /
ORDER DOCUMENTS