fbpx

Hambrosgade 8, 1., 1562 København V

13.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Spektakulær lejlighed på 203 m2 i historisk ejendom fra 1917 med 2 altaner og elevator. Fortidens imponerende rumligheder og ekspressive fremtræden er bevaret i denne lejlighed, hvilket til fulde demonstreres allerede ved entréen til boligen, hvor forstue og tre af lejlighedens soveværelser alle har en imponerende loftshøjde. To af soveværelserne ligger orienteret mod øst - det ene med indbyggede skabe, mens forældreafdelingen er orienteret mod vest med skabsvæg, altan fra soveværelset og brus i badeværelset. Yderligere gæstetoilet/badeværelse med adgang fra entréen.

Et fint arkitektonisk greb flytter køkkenalrum til niveauforskudt plan sammen med yderligere et soveværelse og stor opholdsstue med smuk karnap mod Hambrosgade. Fra stuen er der udsyn til Langebro, Kalvebod Brygge og livet fra Københavns Havn som bagvedliggende kulisse. Køkkenet er smagfuldt og moderne indrettet, og der er etableret yderligere en altan mod nordvest, der indbyder til ophold i eftermiddags- og aftentimerne.

Dette er en bolig i international særklasse! En bolig, der henvender sig til det pladskrævende par med brug for hjemmekontor og plads til gæster - ja, endda til den store familie med brug for fire soveværelser. Foran hoveddøren til ejendommen er afstanden til at hoppe i vandet kun en lille, trafikfri solbeskinnet plads, og rundt om hjørnet ligger Glyptoteket til den ene side og broen over til Havnebadet på Islandsbrygge til den anden side. For alle, der bor her, gælder det, at deres hjem tilsmiles af en yderst eftertragtet beliggenhed midt i det indre København - lige i grænsefeltet mellem Københavns majestætiske bygningsværker og tusindvis af muligheder, lige ved kanalen igennem Kalvebod Brygge og lige på det yderste af Vesterbros sammensmeltning med centrum.

Her er der alt hvad du behøver i en moderne hverdag. De ekstraordinære fællesfaciliteter indebærer yderst brugbart og opdateret fitnesslokale, welnessafdeling med spa, jacuzzi og sauna og en mini biograf. Herover er der et stort fælleslokale og 2 lejligheder der er mulighed for at leje, i forbindelse med fest og besøg.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 13.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 10.947 DKK
RESIDENTIAL AREA 203 m2
ROOMS 5
ENERGY MARKING B
ESTATE TYPE EJERLEJLIGHED
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1917 / 2015
ORDER DOCUMENTS