fbpx

Gedevasevej 37, 3520 Farum

13.500.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Funktionel villa med suveræn beliggenhed i 1. række til Gedevaserne - et naturskønt bælte mellem det gamle Farum og Farum Sø. 22 højdemeter, lige ved Præstemosen, tæt på den smukke Farum Sø og lige om hjørnet fra alverdens attraktive indkøbsmuligheder i Farum Bymidte. Et hjem for den pladskrævende familie, der ønsker plads til hverdagen, til fester og gæster - også de store fester med mange gæster!

Huset blev opført i 1956, vel nok midt i en af de mest interessante arkitekturhistoriske epoker, og det er lykkedes at skabe en skøn, balanceret fornemmelse af flydende overgange mellem inde- og uderum. Boligens forskudte niveauer, mange terrasser og fabelagtige lysindfald fra alle verdenshjørner skaber en spektakulær bolig ud over det sædvanlige.

Indretning: Entré/hall til stort alrum; opholdsstue, spisestue og smagfuldt indrettet køkken i ét, hvorfra der er udgang til den skønneste udestue med udsigt over Gedevaserne og et smukt skovbælte som baggrundskulisse. Sideliggende afdeling med forstue, walk-in og stort soveværelse med adgang til luksuriøst indrettet badeværelse med både kar og brus. Fra både soveværelse og forstue/muligt soveværelse er der udgang til en stor sydvendt terrasse, der vender mod haven.

I forskudt plan er der tre gode værelser - i dag indrettet som kontorer - og en fordelingsgang til et enormt alrum (tidligere med indendørs swimmingpool og spaafdeling), hvorfra der er udgang til et overdækket sydvendt terrasseområde. Der er også et supplerende badeværelse og en sauna.

Husets underetage er indrettet med syv disponible rum, inklusive viktualiekælder, vinkælder, bryggers og forskellige depotrum. Derudover er der en indbygget isoleret garage.

En ejendom i særklasse! Et hjem der henvender sig til den pladskrævende familie, par med ønske om hjemmekontor og gæster - til mennesker der drømmer om at leve i skæringspunktet mellem noget af den smukkeste natur og et stille villakvarter, hvor der tages kærligt hensyn til hinanden.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 13.500.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 7.415 DKK
RESIDENTIAL AREA 340 m2
ROOMS 10
ENERGY MARKING F
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1956 / 2012
ORDER DOCUMENTS