fbpx

Buen 4, 2000 Frederiksberg

11.600.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Veldisponeret familiehus på Frederiksberg. Ejendommen er en del af arkitekterne K.T. Seest & H. Kocks ekstraordinære boligforening, der forbinder 100 boliger på tværs af enkelt- og dobbelthuse. Alle forskellige, og alle med den fællesnævner, at de korresponderer med hinanden omkring grønne oaser og deres korresponderende arkitektoniske formsprog, der skaber en indbyrdes balance i kvarteret. Et mesterværk i Bedre Byggeskik! Og derfor er kvarteret erklæret bevaringsværdigt (naturligvis).

Boligen fordeler 184 etagemeter (BBR: 116 m2), omkranset af de skønneste terrasseområder og haverum i den mere end 400 m2 store grund. Huset er opført i 1919 og er de seneste år gennemgribende renoveret af sælger. Alt med en fin forståelse for ejendommens oprindelige arkitektoniske formsprog, der smagfuldt bliver forenet med en alsidig moderne boligindretning. Charmerende og autentisk - uden at der gives afkald på de gode praktiske og familievenlige greb, der i sin tid blev tænkt ind i byggeriet af arkitekterne, der havde som sin ledestjerne at skabe de ideelle rammer for den moderne og kvalitetsbevidste børnefamilie.

Huset er indrettet med entré til gæstetoilet, opholdsstue (alternativt et ekstra soveværelse) og stort alrum, der fordeler spisestue og køkkenalrum. Fra både køkkenalrum og opholdsstue er der udgang til stor sydvendt terrasseområde, der står som overgangsområde til den smukt anlagte have. 1. salen er indrettet med to skønne soveværelser og et smagfuldt indrettet badeværelse. Dertil særdeles velindrettet underetage med disponible rum og yderligere et badeværelse.

Denne bolig henvender sig bredt til alle, der ønsker at bo i et hjertevarmt kvarter, godt beliggende på Frederiksberg. Tæt på nogle af Frederiksbergs skønneste grønne områder, alverdens indkøb, sportsfaciliteter, skoler og vel nok alt, man med rimelighed kan ønske sig at have i gå- og cykelafstand fra sit hjem.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 11.600.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 5.347 DKK
RESIDENTIAL AREA 116 m2
ROOMS 4
ENERGY MARKING D
ESTATE TYPE VILLA, 1 FAM.
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1919 / 1970
ORDER DOCUMENTS