fbpx

Alhambravej 8, 1., 1826 Frederiksberg C

14.000.000 DKK

ABOUT THE ESTATE

Veldisponeret familiebolig fordelt over de to øverste etager af ikonisk Frederiksbergvilla med egen gårdhave og privat parkeringsplads. I hjertet af Frederiksberg C, lige om hjørnet fra Gammel Kongevejs attraktive tilbud og i nærhed til den naturskønne Frederiksberg Have og Søndermarkens udstrakte vidder. Tæt på attraktive skoler, sportsinstitutioner og fritidstilbud af vel enhver art.

Ejendommen er opført i 1871 og siden opdelt i to ideelle anparter, hvor hver bolig har privat brugsret til hvert sit udeområde - og med lejligheden hér får man i medgift brugsret til en privat aflukket gårdhave, skur til opbevaring og privat parkeringsplads.

Udefra er der tale om en fornem magtdemonstration, hvor tidens arkitektoniske storhed uhindret har fået lov til at blive udfoldet i sine ubegribeligt smukke detaljerigdom - fra ejendommens spektakulære formsprog til et væld af raffinerede detaljer i bygningens smukt bevarede originale ornamenteringer. Indefra fremstår lejligheden generelt i pæn stand med en suveræn rumfordeling, der tillader en varieret disponering af stuer og værelser, så boligen let tilpasses den store familie, eller til det særdeles pladskrævende par, der ønsker at have plads til fester, gæsteværelse og hjemmekontor.

Boligens herskabelige væsen består med stuer en suite, funktionelt indrettet køkken/alrum, lange og elegante taglys fra det integreret trappeløb, der naturligt samler boligens to niveauer.

Et stolt levested fra øverste hylde, der med al rimelighed er beliggende midt imellem Frederiksbergs fineste skatte.

CONTACT PERSON

ADAM SCHNACK

ANSVARLIG INDEHAVER, EJENDOMSMÆGLER MDE & CAND.MERC. (PHIL.)


+45 2623 4223

ADAM@ADAMSCHNACK.DK

INFORMATION ABOUT THE ESTATE
BUY PRICE 14.000.000 DKK
OWNERSHIP EXPENDITURE /MO 9.477 DKK
RESIDENTIAL AREA 232 m2
ROOMS 6
ENERGY MARKING C
ESTATE TYPE IDEEL ANPART
YEAR OF CONSTRUCTION / REBUILT 1871 / 2005
ORDER DOCUMENTS