Nyt fra Schnack # 62

Copenhagen Fashion Week

AF Adam Schnack

To gange om året afholdes Copenhagen Fashion Week, der sammen med Design Society skaber rammerne for et fantastisk arrangement år efter år. Den første modemesse blev afholdt i 1968 arrangeret af Bella Center, og modeugen bliver kun større og større år for år, som mærkes både nationalt og internationalt. Mere end 1.600 udstillende og 2.800 mærkevarekollektioner præsenteres, imens 40-45 modeshows bidrager til et spændende og flot program år efter år.

 

Igen i år afholdes Copenhagen Fashion Week i januar og august, der er den største modeuge i Nordeuropa og hver sæson tiltrækker Copenhagen Fashion Week tusinde af besøgende på de to messer CIFF og Revolver. Derudover afholdes et 3-dages show, hvor de bedste modemærker i Skandinavien præsenteres. Udover det professionelle set-up, arrangeres et åbent program fyldt med shows, arrangementer, udstillinger, samtaler og meget mere for besøgende og indfødte københavnere for at opleve alt det bedste København har at byde på.

 

Vi er imponeret af, at modeugen skaber rammerne for et enestående modearrangement i smukke København, der bringer flere tusinde besøgende til vores by gang på gang.

Du kan læse mere om modeugen her:

Home

Copenhagen Fashion Week (SS19)

Til top