fbpx

Nyt fra Schnack # 52

POINT - Udstilling på Dansk Arkitektur Center

AF Adam Schnack

POINT – Udstilling på Dansk Arkitektur Center

”Med et særligt fokus på stedets potentialer evner tegnestuen POINT at skabe kvalitetsfyldt og poetisk arkitektur”, Arkitekt MMA Frank Maali, udtalt i udstillingskatalog, DAC.

Med legat fra Dreyers Fond udstiller den ambitiøse tegnestue netop nu på Dansk Arkitektur Center (DAC). En både spændende, iøjnefaldende og poetisk udstilling, kurateret af arkitekterne Jesper Laust Sørensen og Michael Droob, som er grundlæggere af POINT. Tegnestuens vision er at skabe poetisk arkitektur, der bidrager positivt til samfundet og menneskers livskvalitet. En ædel drivkraft, der kompromisløst forfølges og gentagende gange også er blevet præmieret i en række åbne konkurrencer med projekter inden for kultur, offentlige rum, arbejdspladser og boliger. Blandt flere storstilede projekter står POINT bag en gennemgribende forvandling af en stor palævilla i Carlsberg-kvarteret, som Adam Schnack A/S stod for salget af sidste sommer. Et smukt resultat, der på legende og finurlig vis lykkedes med at tilføre moderne elementer til en klassisk villa. Enormt betagende hvordan det kan lykkedes at give en gammel bolig endnu mere liv og karakter, ved at kombinere det originale med et moderne formsprog.

Udstillingen kan opleves på Dansk Arkitektur Center, Trappegaleriet indtil den 29. november 2019.

Billederne er fra udstillingen
(de første 2 billeder er fra kirke, kulturhus og offentlig taghave, Sydhavnen 2016, mens det 3. billede er et plejehjem)

Til top