fbpx

Nyt fra Schnack # 90

Ny udstilling på Louisiana – Generation Wealth

AF Adam Schnack

Lauren Greenfield – Generation Wealth
22.8.2019 – 16.2.2020

 

Vor tids teknologi har udviklet sig i så høj en grad, at det har og er svært at registrere udviklingen undervejs – stoppe op og reflekterer over hastigheden og konsekvenserne. Mange lever blot med teknologien og det der følger med, uden at tænker videre over det.

 

Lauren Greenfield, der er amerikansk fotograf og dokumentarist, har skabt et fænomenalt dokument der sætter fokus på de seneste årtiers konkurrence om det perfekte liv. Et med en drøm om både at se godt ud og rig ud. En kultur der blandt middelklassen de seneste årtier, ifølge Lauren Greenfield, tidligere har været kendetegnet ved arbejdsomhed, uddannelse og diskretion til i dag at være præget af forbrugskultur med rå materialisme, celebrity-kultur og utilsøret narcissisme til følge.

 

Udstillingen handler derfor ikke om den rigeste procent, men nærmere om ”hvordan kroppen, ungdommen, seksualiteten og det ’at se rig ud’ er blevet vor tids værdi.”

 

Et liv, hvor mennesket er fanget i grådighed og forfængelighed styret af modeindustrien og de sociale mediers uopnåelige idealer. Bagsiden af medaljen ved sociale medier og den teknologiske udvikling.

 

 

Læs mere her:

https://www.louisiana.dk/udstilling/generation-wealth?gclid=CjwKCAjwtuLrBRAlEiwAPVcZBi3j6FgvpFLWIpuMILWyd_5oY3fDzaUtl2HyAgDNQGkstzhwCBCKVhoCex0QAvD_BwE

 

 

Til top