fbpx

Nyt fra Schnack # 87

Lille Langebro - Den officielle åbning

AF Adam Schnack

København er i konstant forandring. Snart kan vi glædes over udvidelsen af Metro, og senest har vi fået Lille Langebro, som forbinder Vester Voldgade ved BLOX og Langebrogade til hinanden.

Det er historisk, at forbindelsen er genskabt mellem Vester Voldgade og Langebrogade, da der i det tidligere København har været mulighed for at krydse kanalen. Side om side med Langebro danner Lille Langebro derved rammen for, at du kan cykle eller gå fra Christians Brygge til Indre by og spare den tid, som ruten på trafikerede H.C Andersens Boulevard havde givet.

Broen er givet som en gave af entreprenøren Mobilis Danmark og Realdania til København og åbnede d 1. juli 2019. Siden åbningen er broen blevet passeret af 400.000 danskere, og alle er inviteret med til den officielle åbning af broen.

Indvielsesarrangementet af Lille Langebro finder sted onsdag d. 14. august 2019 fra kl. 14-18. Her bliver broen indviet med taler fra Københavns Kommune, entreprenøren Mobilis Danmark og Realdania samt gratis sejlture under broen, musik, is og forfriskninger på Christians Brygge.

Broerne i København er med til at skabe en fin sammenhæng mellem København, som gør det nemmere at udforske og bruge byen på helt rette måde.

Vi glæder os over den nye Lille Langebro.

Til top