fbpx

Nyt fra Schnack # 27

Nadia Olive Schnack - Interiørdesigner

AF Adam Schnack

Vi går kompromisløst efter bedste resultat, også i detaljerne. Derfor er jeg meget stolt af vores tætte samarbejde med interiørdesigner Nadia Olive Schnack, som står for styling af de ejendomme som jeg får til salg. Et omhyggeligt arbejde, der sigter efter at præsentere hver bolig i sin naturligt skønne og ærlige form.

 

I forbindelse med vores tætte samarbejde, kan jeg berette om den store kvalitet og entusiasme Nadia lægger i sit arbejde med interiørdesign og indretning af boliger såvel som kontorer. Nadia fortæller selv om hendes store passion for balanceringen og sammenspillet mellem form, funktionalitet og det æstetiske. Igennem Nadia’s mange års erfaring har hun naturligt tillært en evne til at skabe meningsfulde boliger, der passer til hvert enkelt behov.

 

For Nadia selv handler det ikke blot om at indrette et rum så det fremstår smukt, men samtidig om at skabe den rigtige atmosfære og et afbalanceret rum for de mennesker, der skal nyde det de er omgivet af hver dag. Det er meget vigtigt for Nadia, at rummet ikke blot er smukt og æstetisk, men at det samtidig er et inspirerende rum, der spiller en rolle og opfylder behovet for de mennesker der benytter det i deres hverdag.

 

Ligesom vi hos Adam Schnack A/S går op i de historiske fortællinger og de finurlige detaljer, der omkranser enhver form for interessant arkitektur, deler vi denne passion med Nadia, der i samme høje grad deler glæden ved arkitektur, kunst og interiørdesign.

Nadia har stor respekt og er meget interesseret i kunst, arkitektur og ikke mindst design historie.

 

I september 2016 startede Nadia sin egen virksomhed, for fortsat at udforske det kreative univers, der nu giver mulighed for på egen hånd, at skabe nye, spændende og meningsfulde boliger.

 

For mere information se også www.nadiaoliveschnack.dk.

Til top