fbpx

Nyt fra Schnack # 32

Chimney HOUSE

AF Adam Schnack

Har du også en drøm om at flytte i noget helt nyt? I et nybyggeri er du selvsagt den første der bebor ejendommen, hvorfor projektsalg giver en unik mulighed for at kunne læne sig tilbage og nyde sit nye hjem fra starten.

 

I takt med en stigende befolkningstilvækst, hvor vi siden 2006 og frem til 2017 har set en stigning i folketallet i København på mere end 100.000, er der opført et stort antal nybyggerier i København. Særligt for mange af disse projektejendomme, er den særdeles gode beliggenhed. Vi ser rigtig mange ejendomme blive opført i nye kvarterer af København, som naturligt udvider byen, hvor Nordhavn eksempelvis har fået sit eget postnummer.

 

De fleste projektejendomme opføres i nye sprudlende kvarterer, hvor butikker og caféer blomstrer. Et nyt og elegant projekt, hvor nye og indflytningsklare lejligheder sammenholdt med en suveræn beliggenhed, opføres i det østligste København. Her bliver Østerbro til Hellerup. Det nye projekt ligger på en grund, hvor en ikonisk skorstensbygning er at finde. Hér opføres et eksklusivt byggeri, der forener det nye med det gamle. Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten, hvor der i slutningen af 2018 vil stå 11 nye lejligheder klar, der tilsammen sætter en ny standard for, hvordan en bolig skal se ud.

Der er tale om det smukke Chimney HOUSE, hvor drømme bliver til virkelighed og den ypperlige perfektion florerer sammen med den smukke udsigt over Svanemøllebugten. Chimney HOUSE skiller sig ud fra mange andre projektejendomme med sin suveræne beliggenhed, hvor man både får havudsigt og strand samt et eksklusivt nybyggeri i et gammelt område, omgivet af herskabsvillaer. Der er tale om eksklusive boliger – liebhaverboliger kun et par minutter væk fra Københavns centrum.

 

Du kan se meget mere om Chimney HOUSE på hjemmesiden:

https://adamschnack.dk/boliger-til-salg/

Til top