fbpx

Nyt fra Schnack # 29

3 DAYS OF DESIGN - STILLEBEN KITCHEN TALKS

AF Adam Schnack

I aften kl. 17.00 er designer Ulrik Nordentoft ordstyrer for samtalerne med aftenens gæster på STILLEBEN NO. 22, FREDERIKSBORGGADE, hvor arkitekt og partner hos Entasis Trude Mardal og passioneret ejendomsmægler Adam Schnack, fortæller om deres syn på, hvad der giver en bolig værdi.

Trude Mardal:

Trude Mardal er arkitekt og partner i Entasis, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med markante projekter i ørestad syd, carlsberg, nordhavnen og plejecentret i ballerup med særligt fokus på forholdet mellem bygning og demens, og med særligt forkus på integrering af et stort kunstnerinsk projekt.

Trude ressourcer må betegnes som både musikalsk-kunstnerisk og som praktisk organiserende samt med voksende og overbevisende erfaring i at lede tværfaglige processer i bybygningsskala.

Se mere på http://entasis.dk/

 

Adam Schnack:

Min ambition som ejendomsmægler er at være en seriøs liebhavermægler, der med de rette tilknyttede fagfolk og driftige sparringspartnere, kan udvikle ejendomsmæglerbranchen og lykkes med det gode salg. Det er ikke snakken om tal og kvadratmeter, som tænder mig, men derimod de historiske fortællinger og de finurlige detaljer, der omkranser enhver form for interessant arkitektur. Det er livsnerven, som gerne skal gennemsyre et hjem. Jeg vil ind under huden på folk for at fornemme deres præferencer. Mit arbejde som ejendomsmægler tillader mig at dyrke min store interesse for arkitektur, kunst og interiørdesign.

Se mere på https://adamschnack.dk/

Til top